Predicțiile lui „Nostradamus cel viu” despre Charles s-au împlinit. Ce spune Athos Salome că va păți Regele Charles al III-lea în 2024

Predicțiile lui „Nostradamus cel viu” despre Charles s-au împlinit. Ce spune Athos Salome că va păți Regele Charles al III-lea în 2024
Sursa foto: Instagram

Athos Salome, numit și „Nostradamus cel viu”, l-a avertizat pe Regele Charles al III-lea că va avea probleme de sănătate în acest an, fiind o altă predicție care i s-a îndeplinit.

Nostradamus a prevăzut mai multe lucruri care s-a întâmplat

Salome l-a avertizat pe monarh că va avea probleme cu proastata dinainte de a anunța Paaltul Buckingham că Regele Charles va fi internat pentru operație. „Nostradamus cel viu” a mai prezis și coronavirului sau moartea Reginei Elisabeta a II-a, conform ProTV.

Acum, bărbatul a și-a văzut altă predicție împlinită. El a mărturisit că „și-a exprimat îngrijorarea pentru Regele Charles” cu mult timp înainte ca el să împlinească 75 de ani și să anunțe operație.

Ce predicție are Salome pentru Regele Charles

Altă predicție a lui Nostradamus este că Regele Charles va abdica mai repede decât și-ar imaginea cineva și că va preda tronul fiului său, prințul William.

„De acum încolo începe numărătoarea inversă. O să vedeți ca va rămâne fără putere undeva, între 2024 și 2025”, a spus Nostradamus înainte de încoronarea din mai 2023.
Tot anul trecut, el l-a îndemnat pe rege să fie prudent privind sănătatea pentru că va avea complicații legate de prostată.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`