PRĂPĂD ÎN NORDUL ŢĂRII, după ploile de Sfânta Maria: Mașini luate de ape, gospodării INUNDATE, drumuri și calea ferată BLOCATE de aluviuni (VIDEO, FOTO)

Ploile torențiale și vijeliile au pus stăpânire pe o mare parte din județul Suceava miercuri după amiază, apele s-au învolburat, iar apoi a urmat prăpădul!

Cea mai gravă situație a fost înregistrată pe cursul pârâului Valea Seacă din municipiul Câmpulung Moldovenesc, scrie Obiectiv de Suceava.

Ploile au început în jurul orei 17.00 iar de pe versanți apa s-a adunat ca într-o covată. Zeci de gospodării au fost afectate de apele care au înconjurat casele, aducând tone de mâl. Oamenii au încercat să blocheze ușile, geamurile, însă în cele mai multe cazuri a fost inutil. Practic, o parte importantă din municipiul Câmpulung Moldovenesc a fost din nou sub asediul apei, care a ieșit apoi pe drumul național DN 17, blocând circulația rutieră.

Apa a trecut și peste calea ferată, blocând-o cu aluviuni cărate de pe dealuri. Afectat de aluviunile cărate de ape a fost și drumul județean DJ 175B, TransRarău, care a fost închis temporar până la curățarea carosabilului.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`