Prahova: Un mort și cinci răniți în urma unui accident rutier pe DN 72

Prahova: Un mort și cinci răniți în urma unui accident rutier pe DN 72
Foto: debanat.ro

O persoană a murit, iar alte cinci sunt rănite, după ce două mașini s-au ciocnit frontal. Accidentul a avut loc marți dimineață pe DN 72, între Ploiești și Târgoviște, notează Mediafax.

Incidentul a avut loc în localitatea Brătășanca, când unul dintre autoturisme a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal de un alt autovehicul care circula regulamentar.

“În acest moment echipa de cercetare se află la fața locului și efectuează verificări pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a întâmplat acest accident. Este vorba de 2 autoturisme în care se aflau 6 persoane. Autoturismele s-au ciocnit frontal în dreptul unei pasarele pietonale pe DN 72. În urma impactului, 5 persoane au fost rănite, iar o persoană a decedat (…) Răniții au fost transportați la spital, unii dintre ei prezintă leziuni mai serioase, alții în schimb sunt răniți ușor”, a declarat Dan Radu, purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova.

Potrivit purtătorului de cuvânt ISU Prahova, Marina Dinu, persoanele implicate în accident sunt în afara oricărui pericol, iar starea acestora este stabilă.

Circulația rutieră pe DN 72 a fost reluată.

Un mort și 5 răniți pe DN 72

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_9970').select();" id="embed_text_9970" />

Urmăriți B1TV.ro și pe
`