Un bărbat din Prahova a încercat să plece din carantină că nu-i convenea mâncarea

Un bărbat din Prahova a încercat să plece din carantină că nu-i convenea mâncarea
Foto: pixabay.com

Reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Prahova informează că, duminică seară, un bărbat din Ploiești a încercat să plece din centrul de carantinare. Acesta era nemulțumit de diversitatea hranei. În plus, bărbatul nu se află la prima abatere de acest gen, potrivit Agerpres.

„Cu referire la incidentul petrecut astăzi, 22 martie, în centrul de carantinare kilometrul 6 Ploieşti (Blejoi), facem următoarele precizări: numitul C.M.O., domiciliat în Ploieşti, încă de la prezentarea în centrul de carantinare a creat următoarele probleme: nerespectarea măsurilor de carantinare impuse, a fost nemulţumit de diversitatea hranei aferente, a părăsit camera de carantinare încercând să iasă din centru, a fost sancţionat de patru ori (…) pentru refuz de legitimare, injurii şi tulburarea ordinii publice”, au precizat reprezentanţii IJJ Prahova.

Potrivit aceleiași surse citată mai sus, pe 16 martie, din camera în care locuiește bărbatul împreună cu o altă persoană au fost aruncate un pachet de ţigări cu sume de bani (valută şi lei), în care s-a mai găsit şi „o substanţă vegetală ce părea a fi canabis şi o pungă de chipsuri în care erau foiţe de hârtie pentru confecţionat ţigări (joint-uri)”. *Detalii AICI)

La momentul actual, lucrătorii de poliţie din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Blejoi efectuează cercetări.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`