Povestea unui soldat român care luptă în Ucraina: „Am înțeles mai bine pericolul care ne paște la fiecare moment, la fiecare pas”

Povestea unui soldat român care luptă în Ucraina: Am înțeles mai bine pericolul care ne paște la fiecare moment, la fiecare pas
Foto: captura video.

Reporterii de la Antena 3 au discutat cu mama unui tânăr român care luptă de partea Ucrainei împotriva Rusiei. Fiul acesteia a vrut să facă armată și nimeni nu a putut să-l oprească.

Părinții tânărul se roagă și îl așteaptă acasă

Părinții acestuia spun că sunt mândri de băiatul lor și cred în forța rugăciunii. Cei doi se roagă și speră ca Nicolae se va întoarce acasă.

„Băiatul voia să facă armată, nu puteam să-l opresc, să-i spun nu te duci. Probabil cei din jur au știut mai bine ce o să se întâmple în viitor, dar atunci nu avem emoții așa cum le-am avut acum. Am realizat mai mult ceea ce se întâmplă, am înțeles mai bine pericolul care ne paște la fiecare moment, la fiecare pas.

Dar rămâne să ne rugăm în Dumnezeu și sperăm. Jumătate de an nu l-am văzut deloc”, a mărturisit mama soldatului. Femeia spune că se roagă foarte mult pentru fiul ei şi „unica nădejde e rugăciunea în Dumnezeu. (…)

Ne străduim să supraviețuim, să mergem înainte, să ne bucurăm de ceea ce avem, să ne dăm seama că avem de toate. Numai să fie pace!”, a dezvăluit mama soldatului român pentru antena3.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`