Povestea femeii care a câștigat cel mai mare premiu de la Loto 6/49 / Este casnică după ce a eșuat în afaceri

Povestea femeii care a câștigat cel mai mare premiu de la Loto 6/49 / Este casnică după ce a eșuat în afaceri
Foto: Facebook / Loteria Română

Cuplul de bucureșteni care a câștigat premiul de 10,10 milioane de euro de la Loto 6/49 nu au reușit cu afacerile. Ei au deținut două firme, însă au dat greș cu ambele, fiind nevoiți să le închidă.

Cei doi au avut norocul de a câștiga marele premiu de la Loto 6/49, iar acum vor să investească banii.

Norocoșii nu au menționat ce fel de investiții vor să facă, dar ținând cont de trecut lor este probabil ca o parte din banii câștigați să ducă spre această direcție.

Femeia a câștigat cel mai mare premiu din istoria jocului Loto 6/49

Decizia celor doi de a investi din nou în afaceri ar fi una foarte îndrăzneață, mai ales pentru că au avut deja două afaceri și niciuna nu a funcționat cum s-au așteptat. Cele două firme pe care ei le-au deschis aveau profiluri diferite, îngrijire corporală și serivicii de IT.

Prima firmă deschisă de cuplul norocos pe care s-a pus lacătul a fost un centru SPA, în care cei doi erau asociați. Pierderile prea mari i-au dus la faliment.

Nici cu a doua firmă nu le-a mers mai bine. Soțul femeii este de profesie IT-ist, motiv pentru care a încercat să deschidă o firmă în acest domeniu, însă nu a avut succes, potrivit Gândul. Cea de a doua firmă a intrat în faliment din cauza pierderilor estimate la aproximativ 15.000 de euro.

După pierderea celor două firme, soții nu au mai încercat să deschidă o nouă afaceri, dar au câștigat cel mai mare premiu din istoria Loto 6/49.

Câștigând peste 10,10 milioane de euro la Loto, cei doi parcă ar fi prins curajul de a se relansa în afaceri, chiar dacă două încercări au fost ratate.

Din luna martie, soțul femeii are pe rol un proces cu Biroul Asigurătorilor de Autovehicule din România, al cărui obiect este o cerere de valoare redusă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`