Cătălin Dumitru, în vârstă de 41 de ani, a plecat în Spania când avea 24 de ani. Acesta s-a stabilit la Madrid, acolo unde a deschis, în urmă cu câțiva ani, un local în Calle Galileo.
Localul a devenit renumit pentru preparatele sale gustoase și la preț mic, fiind unul dintre cele mai recomandate localuri din zonă.
Preparatul cu care a reușit să își cucerească clienții se numește camperos malaguenos, un sandviș specific, cu pâine crocantă pe exterior și moale și caldă în interior, care se umple cu ceea ce dorește clientul: pui, pește, legume, apoi se pune la prăjit pe fier încins.
La opt ani de la deschidere, localul este apreciat de clienți. Potrivit voturilor de pe aplicatia Restaurant Guru, acum este cel mai recomandat local. Localul său concurează cu alte 300 de bucătării din Madrid.
Clienții spun că prețurile sunt foarte accesibile. Pentru un camperos malaguenos mare, de jumătate de kilogram, clientul plătește 3,50 euro. Cel mai scump ajunge la 9 euro.
„În general, noi românii care ajungem în afară suntem muncitori, ne dedicăm muncii și avem un scop precis: să reușim. Pot să spun că eu, în ceea ce fac, am reușit”, a mărturisit Cătălin Dumitru, potrivit Adevărul.