Maria Grapini: Propun să se ia un cadavru de animal (nu pot propune corp omenesc) și în prezența anchetatorilor și specialiștilor criminalul să reia toată procedura

Maria Grapini: Propun să se ia un cadavru de animal (nu pot propune corp omenesc) și în prezența anchetatorilor și specialiștilor criminalul să reia toată procedura
Sursă foto: Facebook / Maria Grapini

Criminalul ar trebui să reia întreaga procedură, în prezenţa anchetatorilor şi cu un cadavru de animal, a precizat europarlamentarul PSD, Maria Grapini, într-o postare de pe Facebook, de sâmbătă.

Tot ea a adăugat faptul că nu are încredere în versiunea relatată de suspect şi confirmată de Institutului Naţional de Medicină Legală (INML).

„Plânge cerul aproape în toată țara! Cum mai suportă Dumnezeu criminalii, direcți sau indirecți? Nu cred în varianta dată de criminal și confirmată de IML! Este dreptul meu de cetățean să cred să nu, în instituții care se bâlbâie, care lasă zile întregi locul faptei neanalizat milimetru cu milimetru!

Propun să se ia un cadavru de animal (nu pot propune corp omenesc) și în prezența anchetatorilor și specialiștilor criminalul să reia toată procedura! Să demonstreze că arde în timpul care l-a avut la dispoziție și arderea este completă!”, a precizat Maria Grapini.

Propunerea ei coincide, în mare parte, cu cea a avocatului familiei Luizei Melencu – una dintre presupusele victime ale lui Gheorghe Dinca. Şi el a solicitat „să se ia un animal de aceeaşi talie, aceeaşi greutate cu un corp uman, respectiv al unei fete” pentru a se vedea în cât timp arde.

„Altfel nu pot crede că se dorește aflarea adevărului! Voi cere, în calitate de europarlamentar să se facă anchetă în toată Europa a traficului de persoane”, a mai scris Maria Grapini, pe Facebook.

De precizat că într-o postare de pe 29 iulie, Maria Grapini critica instituţiile statului pentru modul în care gestionează problemele copiilor dispăruţi, ea referendu-se în mod special la Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) – asta deşi principalele responsabilităţi le au Poliţia şi DIICOT.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`