Poșta Română, anunț care vizează toți pensionarii. Ce se întâmplă cu pensiile în luna decembrie

Poșta Română, anunț care vizează toți pensionarii. Ce se întâmplă cu pensiile în luna decembrie
Foto: Pixabay

Poșta Română a anunțat că va distribui la timp pensiile şi drepturile sociale pe luna decembrie. Casa Națională de Pensii Publice (CNPP) a virat integral fondurile necesare.

Pensionarii își vor primi pensiile la timp

„Toți angajații poştali vor lucra la capacitate maximă pentru a respecta termenele de distribuire a pensiilor şi drepturilor sociale cuvenite populaţiei în luna decembrie.

Poşta Română confirmă, astfel, că întreaga sumă necesară distriburii acestor drepturi a fost virată în trezoreria operatorului naţional de servicii poştale”, a transmis Poșta Română, printr-un comunicat.

Ce spun guvernanții despre plata pensiilor

Joi, după ce a primit votul de învestitură în Parlament, noul premier, Nicolae Ciucă, a declarat că vineri va avea loc o şedinţă de Guvern pentru dezbaterea recitificării bugetare și că vor fi resurse financiare pentru plata pensiilor şi salariilor.

Potrivit proiectului de rectificare bugetară, Ministerul Muncii va primi un plus de 2,195 miliarde lei per sold, în principal pentru plata unor indemnizații, alocații și alte drepturi bănești.

„Nimeni nu trebuie să aibă această grijă, banii vor fi în acest minister pentru plata sau alimentarea conturilor. La pensii era un reglaj de 580 de milioane, 95% din bani erau deja la Ministerul Muncii”, a declarat, tot joi, noul ministru al Finanțelor, Adrian Câciu.

Și vicepremierul Kelemen Hunor, președintele UDMR, a dat asigurări că sunt bani la buget pentru plata pensiilor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:11 - Accident cu patru mașini pe cel mai aglomerat bulevard din București: Circulația rutieră se desfășoară pe o singură bandă
22:03 - O firmă din China scoate la vânzare bilete pentru o expediție în spațiu. Care este prețul pe care trebuie să îl plătească o persoană
22:02 - România face teste pentru producția proprie de stridii în Marea Neagră. Experimentul este desfășurat cu un specialist din Italia
22:02 - Ludovic Orban: Cine votează cu Simion la prezidențiale, de fapt, votează cu Ciolacu (VIDEO)
21:59 - Ludovic Orban, despre AUR: „Ăla nu este partid, ăla este, practic, o încropeală politică în care nu contează decât un singur om, care este antidemocrație, iar acel om n-are niciun istoric, n-a făcut nimic la viața lui” (VIDEO)
21:48 - Ludovic Orban, după ce liderul PNL i-a cerut lui Lasconi să se retragă: “Ciucă trebuie să țină ciocu’ mic. Și eu îi spun nea Ciucă, retrage-te pentru că te chinui degeaba. Distrugi și mai tare imaginea liberalismului” (VIDEO)
21:36 - Elon Musk pregătește mașini electrice mai ieftine pentru anul viitor
21:34 - Orban: Nu vi se pare ciudat că în afară de Ciolacu sunt atâția iepuri printre candidați? Geoană, fost PSD-ist, Cristi Diaconescu, fost PSD-ist, Ana Birchall, fostă PSD-istă, Ciucă, cel mai mare iepure, și iepurele adevărat – Simion (VIDEO)
21:31 - Expunerea la lumină, pe timp de noapte, poate avea efecte grave asupra organismului. Ce boli putem dezvolta din cauza poluării luminoase
21:16 - Care e suma uriașă pe care ar fi plătit-o Laura Crișan pentru asasinarea tatălui său