Posesorii de mașini Tesla se întâlnesc sâmbătă, într-un eveniment la București

Posesorii de mașini Tesla se întâlnesc sâmbătă, într-un eveniment la București
Sursa foto: Captură video

Sâmbătă, într-un eveniment organizat la București, posesorii de mașini Tesla au ocazia să-și aducă vehiculele și să se întâlnească cu alți pasionați de această marcă. Evenimentul, numit „Meet & Greet,” va avea loc în parcarea mall-ului Băneasa Shopping Center între orele 11:00 și 18:00 și este deschis atât posesorilor de mașini Tesla, cât și celor cu vehicule electrice de alte mărci, relatează Hotnews.ro.

Scopul evenimentului

În ultimele opt luni, Tesla a înregistrat un interes crescut în România, cu peste 2.200 de vehicule ale mărcii intrate pe piața locală.

Evenimentul are ca scop promovarea vehiculelor electrice și oferirea de informații corecte despre mobilitatea electrică. Organizatorii încurajează schimbul de experiențe și discuțiile despre avantajele condusului vehiculelor cu propulsie electrică.

Participarea la eveniment este gratuită pentru toți cei interesați, dar proprietarii de mașini Tesla sunt încurajați să se înregistreze în avans pe site-ul thorclub.ro pentru a facilita organizarea evenimentului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`