Polițistul din Olt care a DESFIGURAT în bătaie o femeie are permisul de port armă SUSPENDAT din 2013 și este la a PATRA cercetare disciplinară

Polițistul din Olt care a DESFIGURAT în bătaie o femeie are permisul de port armă SUSPENDAT din 2013 și este la a PATRA cercetare disciplinară

Ies la iveală noi detalii în cazul poliţistului în vârstă de 34 de ani, din oraşul Potcoava, care ar fi agresat o femeie în timp ce era sub influenţa băuturilor alcoolice.

Potrivit IPJ Olt, polițistul nu era la prima abatere disciplinară, ci la a patra.De altfel, el avea permisul de port armă ridicat din anul 2013, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie JudeţeanOlt, Cristian Grigorescu, potrivit Agerpres.

PROFEȚIE APOCALIPTICĂ! CARMEN HARRA A FĂCUT ANUNȚUL ÎN LACRIMI! ‘VA FI CEVA CUM NU AM MAI VĂZUT’ (GALERIE FOTO)

Agentul de a Potcoava a fost inclus şi într-un program de monitorizare psihologică, a confirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Poliţistul, încadrat în 2006,ar fi agresat o femeie de 49 de ani, pe care o chemase să discute despre vopsirea unei camere. Aceasta a ajuns la spital cu multiple traumatisme. (Detalii AICI)

ADIO, LAURENȚIU REGHECAMPF! ANAMARIA PRODAN A LUAT DECIZIA RADICALĂ! GATA, A FUGIT DE ACASĂ (GALERIE FOTO)

Cristian Grigorescu a precizat că faţă de poliţistul din Potcoava instituţia a acţionat legal, iar măsurile au fost luate gradual, întâi mustrare scrisă şi apoi reducere de salariu.

Potrivit unor surse, chiar părinţii bărbatului ar fi sesizat, în urmă cu mai mult timp, faptul că fiul lor i-a agresat verbal, însă ei nu au depus plângere.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`