Poliţistul agresat de Clanul Ghenosu se luptă pentru viaţă: Respiră cu ajutorul aparatelor

Poliţistul agresat de Clanul Ghenosu se luptă pentru viaţă: Respiră cu ajutorul aparatelor

Starea de sănătate a poliţistului Codruț Oprea, agresat la Târgovişte, în septembrie 2010, de un membru al clanului Ghenosu, s-a înrăutățit. După cinci luni de internare în Austria, polițistul a fost adus în țară la Spitalul Militar Central și pe fondul înrăutățirii stării sale de sănătate a fost transferat la Spitalul Floreasca, unde este ținut în viață cu ajutorul aparatelor.

După cele cinci luni de tratament în Austria starea lui Codruț Oprea se îmbunătățise, iar părinții sperau că perioada cea mai grea trecuse. Adus în românia starea polițistului s-a agravat în cele două luni petrecute în Spitalul Militar și Spitalul Dimitrie Gerota și a fost transportat de urgență, miercuri seară, la Spitalul Floreasca.

Prognoza medicilor este foarte rezervată existând șanse foarte mici pentru o îmbunătățirea stării polițistului. Doctorii au declarat că polițistul este “practic ajutat de aparate să respire”.

Poliţistul Codruţ Oprea se luptă pentru supravieţuire!

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_7101').select();" id="embed_text_7101" />

Oprea a fost lovit în cap de un interlop din Târgoviște și internat la acea dată la Spitalul Floreasca cu un traumatism cranio-cerebral, în comă.

Agresorul, Daniel Uță, zis Danezul, este încarcerat la Penitenciarul de maximă siguranță de la Mărgineni, în așteptarea unui verdict al instanței pe rolul căreia se află procesul interlopului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`