Polițiștii bucureșteni au intrat în trei cluburi de swingeri. Ce au descoperit acolo

Polițiștii bucureșteni au intrat în trei cluburi de swingeri. Ce au descoperit acolo

Polițiștii au descins, joi, la mai multe adrese din București într-un dosar de proxenetism.

Potrivit unor surse judiciare, au fost vizate trei saloane de pe străzile Agricultori, Soimari și Litoralului unde 17  persoane bănuite de activități ilegale prin obținerea de foloase de pe urma unor tinere care activau sub pretextul unor saloane de masaj erotic.

Suspecții nu sunt cunoscuți și nu au cazier, se ocupau cu organizarea, call-center, pază, gestionarea banilor și organizau inclusiv petreceri de swingeri la adresele respective – relatează știripesurse.ro.

Rețeaua a fost destructurată de Direcția Operațiuni Speciale

„Astăzi, 16 februarie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale Sector 4 pun în aplicare 6 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul București, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism.

În fapt, în perioada octombrie 2022 – februarie 2023, 17 persoane sunt bănuite că ar fi înlesnit practicarea prostituției și ar fi obținut foloase patrimoniale, de pe urma acestei activități desfășurată de mai multe tinere, care activau sub paravanul unor saloane de masaj erotic.

Persoanele vizate urmează a fi conduse la audieri, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române„, anunță Poliția Capitalei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:00 - Apele Române: Coeficientul de umplere în principalele 40 de lacuri de acumulare a scăzut la 70%
20:48 - Cum arată programul prezidențial al lui Nicolae Ciucă: „Este expresia unei noi viziuni de dreapta pentru România viitorului” (VIDEO)
20:45 - Riscurile la care ne expunem atunci când aruncăm medicamente expirate la gunoi. Un spital din Timișoara a găsit o soluție
20:43 - Nicolae Ciucă, la lansarea programului său electoral: „În România pe care o vom construi împreună, legea va fi mai presus de orice interes. Procesele nu mai trebuie să dureze ani de zile”
20:36 - 12 maşini incendiate şi doi oameni înjungiaţi în Lisabona, după ce oamenii au ieșit să protesteze din cauza unui caz de brutalitate a poliției
20:32 - Nicolae Ciucă: “Aceasta este miza programului meu / Voi fi un președinte care muncește, aproape de oameni și comunități. Voi fi prezent în viața orașelor și comunelor, inclusiv a sectoarelor” (VIDEO)
20:23 - Indignare, după ce Joe Biden a spus că Donald Trump ar trebui închis. Președintele SUA și-a corectat apoi declarația
20:20 - Ministrul Bogdan Ivan (PSD): Săracul domn Ciucă… Ultimele sale declarații parcă sunt din categoria emisiunii „Copiii spun lucruri trăsnite” (VIDEO)
20:18 - Ce gest deplasat a făcut Alina Ceușan într-o sală de teatru. Celebra influenceriță, criticată dur. Oana Pellea: „O rușine”
20:10 - O româncă a obținut zeci de mii de euro, după ce și-a păcălit iubitul italian să-și vândă casa. Ce a decis femeia să facă cu banii