Polițiștii au făcut lumină în cazul crimei comise în februarie la Timișoara: Omul străzii a fost înjunghiat mortal de agenții de pază ai unui supermarket

Polițiștii au făcut lumină în cazul crimei comise în februarie la Timișoara: Omul străzii a fost înjunghiat mortal de agenții de pază ai unui supermarket

Anchetatorii au făcut lumină în cazul crimei comise în urmă cu o lună în zona podului Dragalina din Timișoara. Tânărul de 26 de ani, fără adăpost, care a murit după ce fusese înjunghiat, a fost atacat de angajații firmei de securitate de la un supermarket. Aceasta este concluzia la care au ajuns polițiștii din Timișoara, după ce, inițial, se credea că bărbatul a fost înjunghiat în timpul unui conflict izbucnit între oameni ai străzii.

Pe 5 februarie, victima ar fi furat mai multe produse dintr-un supermarket după care a fugit. A fost urmărit de trei agenți de pază ai magazinului care, în cele din urmă, l-au prins și l-au înjunghiat în zona femurală, ceea ce i-a provocat o hemoragie puternică.

Potrivit Tion.ro, tânărul a reușit să ajungă aproape de un bulevard din zonă, unde s-a prăbușit și a murit.

Mai multe percheziții au avut loc, miercuri, în acest caz. Polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale au decins la locuințele celor trei, după care cinci persoane, printre care și doi martori, au fost duse la audieri.

În cele din urmă cei trei angajați ai firmei de pază au fost reținuți pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de joi vor fi prezentați în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`