Polițiștii au deschis dosar penal pentru distrugere și vătămare în cazul incendiului de la Ionești

Polițiștii au deschis dosar penal pentru distrugere și vătămare în cazul incendiului de la Ionești

Polițiștii au decis deschidere unui dosar penal pentru distrugere și vătămare în cazul incendiului din comuna Colceag, sat Ionești, unde două persoane au fost grav rănite, în urma unui incendiu izbucnit luni seara, notează Agerpres.

Dosarul penal a fost deschis sub aspectul săbârșirii mai multor infracțiuni, iar printre acestea se numără și distrugere din culpă și vătămare corporală.

Potrivit IPJ Prahova se fac cercetări în acest dosar și pentru neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

Reamintim că un incendiu violent a izbucnit luni seara, în localitatea Ionești, din județul Prahova. Din primele informații, flăcările ar fi pornit, cel mai probabil, de la un aparat de sudură, ce ar fi fost folosit fără respectarea normelor legale. ”La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta generalizat, cuprinzând întreaga hală pe o suprafață de 1000 mp, 3 utilaje și o autoplatformă. Din nefericire, în urma incendiului doi bărbați au fost grav răniți prezentând arsuri de gradul 3 și 4 pe 60%, respectiv 70% din suprafatț corporală fiind transportați la UPU Ploiești”, anunțau luni seară reprezentanții ISU Prahova.

Doi bărbați au suferit arsuri pe 60% din suprafața corpului

Doi bărbați au suferit arsuri de gradul 3 și 4 pe 60% din corp. La fața locului au fost mobilizate mai multe autospeciale de stingere, două ambulanțe SMURD din care una de terapie intensivă mobilă.

În vârstă de 59 de ani și respectiv de 53 de ani, aceștia urmează să fie transferați la spitalele pentru tratarea marilor arși din Austria și Belgia.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`