O polițistă din Vaslui se declară scârbită de contribuabilii care-i plătesc salariul: Limbaj suburban într-o postare pe Facebook (FOTO, VIDEO)

O polițistă din Vaslui se declară scârbită de contribuabilii care-i plătesc salariul: Limbaj suburban într-o postare pe Facebook (FOTO, VIDEO)

Încă o insultă din partea unui angajat al MAI către români. După ce au fost trimiși la popă, acum o polițistă îi jignește pe contribuabilii care-i plătesc salariul.

Agenta din cadrul IPJ Vaslui a publicat un mesaj pe Facebook în care se arată scârbită de românii care afirmă că polițiștii sunt plătiți din banii lor.

“Din tot scandalul ăsta cu Poliția Română, nimic nu mă enervează mai mult decât p*#&fricii ăștia care fac afirmația că îmi plătesc mie salariul. Că e unul prost acolo sus, nu înseamnă că sunt toți. Să faci afirmația că-mi plătești mie salariul, tu.. contribuabilul cinstit, deja îți arată gradul de IQ. Sub 30, ca Veorica.

Și dacă tot am în listă p*#&frici din ăștia care îmi plătesc mie salariul, de ce plm (pacea liniștii mele) nu ieșiți voi cu capul sus din lista mea de Facebook, ca să nu mă cobor eu sub nivelul de IQ 30 al Veoricăi și să vă și nominalizez?

Respect!!! #mândrăcăsuntpolițistă”, a scris subofițerul Maria Chetran pe contul de Facebook.

Mesajul este însoțit de o fotografie a tinerei în uniformă de polițist.

La scurt timp după postare, polițista și-a închis contul de Facebook.

Reprezentanţii IPJ Vaslui au anunţat că au declanşat o anchetă în acest caz, pe motiv că nu tolerează un astfel de limbaj din partea unui poliţist.
Incidentul nu e singular. La începutul săptămânii, iritat de reacţiile negative ale cetățenilor la adresa polițiștilor care s-au implicat în cazul plăcuțelor de înmatriculare anti-PSD, purtătorul de cuvânt de la Brigada Rutieră le sugera oamenilor să nu mai apeleze la Poliţie, atunci când au o problemă, ci la „vecini, la popi, la rude, dar nu la poliţie”.

Reacțiile lui Ovidiu Munteanu au venit în contextul scandalului generat de ridicarea plăcuțelor de înmatriculare cu mesaj anti-PSD, când pagina de Facebook a Poliție Române a fost invadată de părerile negative ale internauților. Utilizatorii acuză Poliția că ar fi comis un abuz și că ar fi acționat la comandă.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`