Polițist înjunghiat în Secția 9 din București / Agresorul a transmis live incidentul: „Poliția moare stai să vedeți” (VIDEO)

Polițist înjunghiat în Secția 9 din București / Agresorul a transmis live incidentul: „Poliția moare stai să vedeți” (VIDEO)

Un polițist a fost atacat de un bărbat chiar în fața unei secției de poliție. Individula scos un cuțit și l-a înjunghiatpe agentul de serviciu.

Agresorul, un bărbat de 28 de ani, a fost prins de poliţist cu ajutorul unui coleg, fiind apoi reţinut pentru ultraj. Atacatorul a transmis live pe Facebook, imaginile fiind însoțite de mesajul ”Poliția moare, stai să vedeți”.

Imaginile au fost puse făcute publice de Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi al Personalului Contractual – SNPPC, care acuză că ”slăbirea autorității instituțiilor de aplicare a legii, în speța de față, a Poliției, prin varii moduri, conduce la comportamente violente din partea „:

”Intră să vezi cum spintec acum un polițist în două”, spune individul în înregistrare.

Atenție, imagini cu puternicimpact emoțional!

”În noaptea de 1/2 aprilie 2021, un bărbat de 28 de ani, din județul Ilfov, a intrat în curtea Secției 9 Poliție și cu un cuțit l-a atacat pe polițistul ce executa controlul accesului în sediul subunității.

În pofida faptului că a reușit să îl rănească pe polițist la un picior, acesta, cu sprijinul ofițerului de serviciu, l-a imobilizat pe bărbat.

Polițistul a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

Cel în cauză se află in custodia polițiștilor și a fost sesizată unitatea de parchet, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj. După administrarea probatoriului, procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 a dispus reținerea bărbatului de 28 de ani.”

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`