Polițist din Giurgiu, reținut pentru trafic și consum de droguri. Bărbatul se afla în vizorul autorităților din luna martie

Polițist din Giurgiu, reținut pentru trafic și consum de droguri. Bărbatul se afla în vizorul autorităților din luna martie
Sursa foto: Captura Youtube

Un polițișt din cadrul IPJ Giurgiu a fost reținut pentru consum și trafic de droguri. Urmărit încă din luna martie a acestui an, polițistul în vârstă de 30 de ani a fost reținut de procurorii DIICOT, seara trecută.

Poliţistul, împreună cu un alt bărbat au fost reţinuţi de procurorii DIICOT Giurgiu pentru trafic de droguri, după ce au vândut diferite cantităţi de cannabis. Anchetatorii cercetează și o femeie, acuzată că ar fi depozitat cannabis în locuinţa ei, la cererea unuia dintre bărbaţi. În plus, cei doi bărbaţi, în vârstă de 30 și 32 de ani, şi femeia, în vârstă de 27 de ani, sunt cercetaţi de DIICOT Giurgiu şi pentru deţinerea, fără drept, de droguri de risc în vederea consumului propriu, potrivit Observator News.

„În intervalul martie-octombrie 2024, inculpatul în vârstă de 30 de ani a deţinut, inclusiv pentru consum propriu, şi comercializat, în mod repetat, diferite cantităţi de cannabis (drog de risc) cu sume cuprinse între 150 şi 250 de lei, către consumatori din judeţul Giurgiu. Cu privire la inculpatul de 32 ani, s-a reţinut că, în perioada mai-octombrie 2024, a procurat, transportat şi livrat diferite cantităţi de canabis, iar la data de 16 octombrie 2024 a deţinut în locuinţa sa, în scopul vânzării, aproximativ 290 grame de canabis”, au anunţat procurorii.

 

Acuzații multiple aduse unuia dintre suspecți

Procurorii au menţionat că bărbatul de 32 de ani este cercetat şi pentru că ar fi încredinţat autoturismul său unei persoane care avea suspendat permisul, cu scopul de a se deplasa pe drumuri publice.

Ce au găsit polițiștii la domiciliilor suspecților

În urma percheziţiilor, au fost găsite 300 de grame de cannabis, ţigarete confecţionate artizanal conţinând cannabis şi tutun, mai multe comprimate cu substanţă activă alprazolam, precum şi alte mijloace de probă.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentaţi Tribunalului Giurgiu cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Femeia este anchetată sub control judiciar.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
00:13 - Saloanele secției de pediatrie de la un spital din Mureș, invadate de gândaci și ploșnițe. Managerul unității sanitare dă vina pe schimbarea de temperatură
23:54 - Copiii milionarului din Hunedoara se întorc în România. Vor fi predați Poliției Române
23:42 - Marcel Ciolacu: Din momentul în care s-a încercat să se facă o lege pentru o persoană, eu nu am mai comunicat cu Nicolae Ciucă și nu am mai comunicat nici măcar instituțional cu Președintele României
23:28 - Remarca Reginei Elisabeta despre Meghan Markle la o întâlnire la Balmoral. Cum a caracterizat-o
23:23 - Israel l-a ucis pe Yahya Sinwar, liderul Hamas și creierul masacrului din 7 octombrie 2023
23:18 - Marcel Ciolacu: Anul acesta România va intra în Schengen terestru. Am mai multe informații
23:02 - Cât costă hainele de la noul brand al Alexiei Eram. „L-am gândit pentru oricine vrea să iasă la o cafea purtând ceva super relaxat”
22:57 - MApN anunță că o țintă aeriană a intrat în România în zona Eforie Nord. Au fost ridicate de la sol avioane de luptă ale forțelor spaniole și române / Structurile aliate, informate în timp real
22:46 - România, mai spectaculoasă ca niciodată. Destinații care merită văzute toamna aceasta
22:43 - Daniel Constantin, despre declarațiile lui Marcel Ciolacu: Această chemare la dialog este făcută pentru a împărți nemulțumirea oamenilor. PNL nu va fi de acord cu scăderea pragului de impozitare pentru microîntreprinderi (VIDEO)