Politicienii se bucură de vacanță: Deputatul PSD Daniel Tudorache, în slipi cu floricele pe litoralul românesc (VIDEO)

Politicienii se bucură de vacanță: Deputatul PSD Daniel Tudorache, în slipi cu floricele pe litoralul românesc (VIDEO)

După o sesiune parlamentară fără rezultate semnificative, parlamentarii români au plecat în vacanţă unde se bucură din plin de relaxare. Printre aceştia şi deputatul PSD Daniel Tudorache. Deşi nu s-a remarcat cu nimic prin activitatea sa de parlamentar la primul mandat, acesta a ieşit în evidenţă recent, când pe un site de socializare a postat o poză la malul mării, în care poartă doar slipi cu floricele.

Daniel Tudorache a ales să-şi petreacă vacanţa de vară pe litoralul românesc. Acesta a postat pe un site de socializare o poză în care apare în slipi, pe plajă.

Fotografia a strâns zeci de aprecieri dar şi comentarii care mai de care mai îndrăzneţe. „Dan Tudorache e un băiat frumos, bravo ţie. Arăţi bine”, comentează o doamnă fotografia deputatului, în timp ce alta spune că şi-ar dori să vadă mai mult bronz pe corpul politicianului.

De altfel, nu este prima dată când politicienii sunt fotografiaţi la bustul gol. Anul trecut, liderii PSD şi PNL şi-au împărțit colegiile şi mandatele în Delta, la Murighiol iar jurnaliştii i-au surprins în ipostaze haioase. Printre împătimiţii fotbaului s-a afla şi secretarul general adjunct PSD, Codrin Ştefănescu, care a renunţat imediat la tricou.

Deputat PSD, în chiloți la plajă

Embed:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`