Poliția Română, despre captura record de cocaină: Am știut în fiecare moment unde se află acele butoaie / Mai avem și alte operațiuni în curs, nu doar în Portul Constanța, ci și în alte zone ale României (VIDEO)

Poliția Română, despre captura record de cocaină: Am știut în fiecare moment unde se află acele butoaie / Mai avem și alte operațiuni în curs, nu doar în Portul Constanța, ci și în alte zone ale României (VIDEO)
Foto: Pixabay

Georgian Drăgan, purtător de cuvânt al Poliției Române, a vorbit despre captura record de cocaină, marți, la Știrile B1 TV prezentate de Irina Petraru, și a precizat că polițiștii au „și alte operațiuni în curs, nu doar în Portul Constanța, ci și în alte zone ale României”.

Georgian Drăgan (Poliția Română), pe B1 TV, despre captura record de cocaină

„Acest transport a fost tot timpul sub observația, dacă o putem numi așa, Poliției Române. Am știut în fiecare moment unde se află acele butoaie care conțin pulpă de fruct și, bineînțeles, conțin și o substanță de cocaină, drog interzis, bineînțeles, într-o oarecare cantitate”, a declarat Georgian Drăgan.

„În urma acestor activități, bineînțeles, derulate de Poliția Română și DIICOT (…), transportul a ajuns din Portul Constanța în zona indicată de dumneavoastră (în Aiud, n.r.), de acolo avea direcția Olanda, unde ar fi trebuit să ajungă pe 25 septembrie, numai că pe 23 septembrie s-a luat decizia operativă de a opri acel transport la ieșirea din țară, tocmai pentru a fi supuse aceste fructe analizelor de laborator pentru a vedea dacă într-adevăr se constată că sunt droguri în acele butoaie”, a continuat reprezentatul Poliției.

„Au fost efectuate aceste analize în laboratoarele Poliției Române și constatarea a fost că, da, conțin droguri, o cantitate însemnată de cocaină (…), poate cea mai mare captură din ultima perioadă din Portul Constanța”, a adăugat el.

Georgian Drăgan: Mai avem și alte operațiuni în curs

„Mai avem și alte operațiuni în curs, nu doar în Portul Constanța, ci și în alte regiuni, în alte zone ale României. Sunt activități care la un anumit moment dat nu pot fi comunicate public, așa cum este și această operațiune, întrucât această operațiune (…) a debutat la jumătatea lunii august a acestui an. Ea s-a încheiat acum, prin această captură record”, a mai declarat Georgian Drăgan.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:26 - Rareș Bogdan: Ciolacu minte pentru că îi este frică de baronii PSD care l-au luat captiv. PSD vrea toată puterea și este un pericol mortal pentru România
23:14 - Mihai Daraban (CCIR): Cel mai bun sondaj de opinie în rândul consumatorului este cifra de la import. INS ar trebui să fie mult mai deschis pieței (VIDEO)
23:10 - Patru bărbați suspectați că ar fi distribuit ilegal conținut pe internet au fost duși la audieri. Ar fi piratat transmisiuni ale posturilor de televiziune și alte platformelor de streaming
23:02 - O femeie din Bistrița-Năsăud a fost tâlhărită și aruncată din mașină de către șoferul care o luase la ocazie. Bărbatul a fost prins de polițiști
22:49 - Mihai Daraban (CCIR): Un brand românesc cu valoare adăugată mare nu prea avem. Acesta este păcatul țărilor foste comuniste, care dintr-o anumită relaxare au devenit subcontractori la marile concerne vest-europene (VIDEO)
22:39 - Cum poți să începi să economisești bani în fiecare lună fără să renunți la lucrurile care îți plac
22:24 - Marcel Ciolacu, despre captura record de cocaină: Un semnal important pentru a descuraja traficul de droguri. Veți avea un sprijin permanent din partea Guvernului în promovarea acțiunilor și politicilor antidrog
22:08 - Cele cinci beneficii ascunse ale cojilor de lămâie. În ce moduri pot fi folosite
22:03 - Kelemen Hunor, despre relația cu Viktor Orban: Este una corectă, bună. Dacă se schimbă ceva, vă anunț
22:02 - Patru români au furat 300.000 de lei de la mai multe supermarketuri din România, după ce au găsit o metodă inedită de a falsifica bonurile RetuRO