Poliția Română: 288 de permise de conducere, reținute în ziua de Crăciun. Ce nereguli au întâlnit polițiștii în trafic

Poliția Română: 288 de permise de conducere, reținute în ziua de Crăciun. Ce nereguli au întâlnit polițiștii în trafic

În cursul zilei de duminică, polițiștii au intervenit la un număr de 2.980 de solicitări ale cetățenilor. În urma intervenției, aceștia au constatat un număr de 756 de infracțiuni.

Ei au aplicat 2.699 de sancţiuni contravenţionale, învaloare de peste 1,1 milioane de lei. Au fost reținute 288 de permise de conducere.

Operațiune a Poliției în ziua de Crăciun

Duminică, polițiștii au acționat la nivel național în scopul de a preveni faptele antisociale, organizând un număr de 243 de acțiuni. Aceștia au intervenit la un număr de 2.980 de evenimente, dintre care 2.617 au fost sesizate de cetățeni prin numărul de urgență 112.

Potrivit informațiilor oferite de Poliția Română, în urma acestor activități au fost constatate 756 de infracțiuni, un număr de 105 persoane fiind surprinse în flagrant delict.

De asemenea, au fost depistate 11 persoane urmărite național sau internațional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 30 de măsuri preventive, scrie stiripesurse.ro.

Au fost reținute 288 de permise de conducere

Polițiștii au aplicat și un număr de 2.699 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 1.160.940 de lei.

Poliţiştii rutieri au acționat pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate un număr de 114 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Au fost reținute 288 de permise de conducere și au fost retrase 108 de certificate de înmatriculare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:48 - Cum arată programul prezidențial al lui Nicolae Ciucă: „Este expresia unei noi viziuni de dreapta pentru România viitorului” (VIDEO)
20:45 - Riscurile la care ne expunem atunci când aruncăm medicamente expirate la gunoi. Un spital din Timișoara a găsit o soluție
20:43 - Nicolae Ciucă, la lansarea programului său electoral: „În România pe care o vom construi împreună, legea va fi mai presus de orice interes. Procesele nu mai trebuie să dureze ani de zile”
20:36 - 12 maşini incendiate şi doi oameni înjungiaţi în Lisabona, după ce oamenii au ieșit să protesteze din cauza unui caz de brutalitate a poliției
20:32 - Nicolae Ciucă: “Aceasta este miza programului meu / Voi fi un președinte care muncește, aproape de oameni și comunități. Voi fi prezent în viața orașelor și comunelor, inclusiv a sectoarelor” (VIDEO)
20:23 - Indignare, după ce Joe Biden a spus că Donald Trump ar trebui închis. Președintele SUA și-a corectat apoi declarația
20:20 - Ministrul Bogdan Ivan (PSD): Săracul domn Ciucă… Ultimele sale declarații parcă sunt din categoria emisiunii „Copiii spun lucruri trăsnite” (VIDEO)
20:18 - Ce gest deplasat a făcut Alina Ceușan într-o sală de teatru. Celebra influenceriță, criticată dur. Oana Pellea: „O rușine”
20:10 - O româncă a obținut zeci de mii de euro, după ce și-a păcălit iubitul italian să-și vândă casa. Ce a decis femeia să facă cu banii
19:54 - Ce a făcut Smaranda, fiica lui Codin Maticiuc, la nunta lui Theo Rose, în momentul în care s-a plictisit. Actorul s-a amuzat copios