Poliţia, în centrul unui nou scandal: Doi ofiţeri au refuzat să coboare din mașină pentru a ajuta o fată plină de sânge(VIDEO)

Poliţia, în centrul unui nou scandal:  Doi ofiţeri au refuzat să coboare din mașină pentru a ajuta o fată plină de sânge(VIDEO)
Foto: captură video

UPDATE:Deși inițial media locală anunța că ar fi vorba de un caz de viol, autorităţile contactate de B1.ro au prezentat o altă viziune. (Detalii AICI)

După cumplita tragedie de la Caracal, Poliţia Română este din nou în centrul unui scandal uriaş privind nepăsarea şi incapacitatea de a acţiona. De data aceasta, vizaţi sunt doi poliţişti din Galaţi care au fost filmaţi i în timp ce refuză să intervină pentru a ajuta o fată plină de sânge, despre care se credea că a fost victima unui viol.

Conform unei imagini filmate în weekend și postate pe Facebook, agenții stau în mașina de Poliție, deși în fața lor se afla un copil plin de sânge și în stare de șoc. În imaginile filmate de un cetățean apar fata plină de sânge, mașina de Poliție, mai mulți cetățeni și doi angajați ai unei firme de securitate.

EA ESTE CEA MAI SEXY FEMEIE DIN ARMATĂ! I-A INNEBUNIT PE TOȚI ȘI ACUM S-A DEZBRĂCAT PENTRU PREȘEDINTE! (GALERIE FOTO)

În ciuda faptului că oamenii de pe trotuar ajutor din partea poliţiştilor, aceştia asistă pasiv la eveniment.

BOMBĂ MONDENĂ! BORCEA A LUAT DECIZIA RADICALĂ DE DUPĂ GRATII! RĂMAS BUN, VALENTINA PELINEL

În cele din urmă fata a fost transportată la Spitalul de Copii din Galați, iar persoana care a realizat filmarea a anunțat pe Facebook că a vizitat-o și confirmă faptul că victima a fost violată.

NUNTA ANULUI ÎN ROMÂNIA! SIMONA HALEP A FOST DATĂ DE GOL! ALESUL ESTE CELEBRUL MILIONAR

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Galaţi a anunţat, ulterior, că a demarat o anchetă internă privind felul în care au acţionat poliţiştii

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`