Plimbările cu mașina funerară au devenit virale pe rețelele de socializare. Cum răspund autoritățile

Plimbările cu mașina funerară au devenit virale pe rețelele de socializare. Cum răspund autoritățile

Mai mulți tineri din Buzău au fost surprinși în timp ce se plimbau în parcarea unui supermarket, cu un dric. Ba mai mult, unul dintre ei stătea pe locul destinat persoanelor decedate. Clipul care a surprins distracția neobișnuintă a tinerilor din Buzău a devenit rapid viral pe rețelele de socializare.

Se pare însă, că nu este un caz izolat. Un act similar a avut loc şi la Ploieşti, unde, de data asta, în spatele maşinii se afla şi un sicriu, iar din boxe răsuna muzică de petrecere, potrivit Observator News.

Răspunsul autorităților din Prahova

Poliţiştii prahoveni au precizat pentru presa locală că, în acest caz, nu a fost primită nicio sesizare. Autoritățile au aflat cărei firme îi aparținea dricul, urmând ca tinerii să fie identificați și chemați la secție pentru lămuriri.  

„Urmează să discutăm cu reprezentanții firmei, să îi identificăm pe acei tineri și să îi chemăm la secția de poliție pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat”, au declarat reprezentanţii IPJ Prahova.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
00:14 - Un autobuz a evitat la limită impactul cu un bloc. 6 persoane au fost rănite în urma accidentului
23:45 - Patru oameni aflați într-o mașină Tesla au murit în Franța după ce vehiculul a ars ca o torță
23:44 - Un bărbat din Capitală a fost grav rănit în urma unui scandal. Totul a pornit de la un loc de parcare
23:13 - Șeful spionajului german avertizează: „Rusia va ataca NATO cel târziu până la sfârșitul acestui deceniu”
23:03 - Bijuterii și obiecte sacre, furate din biserici de către o călugăriță. Care este valoarea totală a bunurilor
22:52 - Nicușor Dan, despre scandalul privind planșeul de la Piața Unirii: „De doi ani Primaria Sectorului 4 spune că vrea să facă planșeul și nu e în stare să aibă un proiect să vină cu avizele”
22:28 - „Boala vampirului”, presupusa afecțiune de care suferea Vlad Țepeș. Dezvăluirile uluitoare ale unei tinere care se confruntă cu aceeași boală rară
22:05 - Emil Dumitru (PNL), după scandalul privind planșeul Unirii: Am ajuns într-o situație penibilă. Cred că trebuie să clarificăm foarte bine, pe viitor, în legislația națională, care sunt competențele Primăriei Generale și primăriilor de sector
21:57 - Nicolae Ciucă: „M-am opus Cortinei Roșii de Fier care amenință să cadă după decizia CCR, mă opun și gardurilor puse cu forța”
21:45 - Radu Miruță, despre scandalul lucrărilor la planșeul din Piața Unirii: „Niște instituții naționale nu pot să stabilească cadastrul pe suprafața cărei primării este” (VIDEO)