Plajele sunt pline de turiști în a doua zi de vară. Mulți români au ales stațiunea Costinești pentru minivacanța de Rusalii 2023 (VIDEO)

Plajele sunt pline de turiști în a doua zi de vară. Mulți români au ales stațiunea Costinești pentru minivacanța de Rusalii 2023 (VIDEO)

A devenit deja tradiție ca, de Rusalii, plajele să fie luate cu asalt de turiști.

Se pare că în acest an mulți români au ales stațiunea Costinești, care s-a dovedit a fi aglomerată în a doua zi de vară, notează ziuaconstanta.ro.

Plajele din Costinești, pline de turiști în a doua zi de vară

Marea este călduță, iar plajele sunt pline de familii cu copii de toate vârstele și au parte de o vreme foarte frumoasă.

Aparent, în această perioadă, stațiunea Mamaia nu este la fel de solicitată ca stațiunile din sudul litoralului.

Cunoscută ca fiind stațiunea tineretului, Costinești își primește turiștii într-o atmosferă veselă, datorită vieții de noapte și a distracțiilor în aer liber.

Mai mult decât atât, datorită orientării către est, plaja beneficiază de 10–12 ore de soare  pe zi.

Persoanele pasionate de scufundări pot face scufundări speologice la Peștera Rapanelor și la niște formațiuni săpate în calcarele sarmațiene subacvatice.

De asemenea, turiștii se pot bucura aici și de o mare varietate de facilități de agrement nautic. În plus, stațiunea este gazdă a taberelor de elevi și studenți și a practicanților de yoga.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`