Plajele de pe litoral sunt pline de familii cu copii, în minivacanța de Rusalii. Care sunt cele mai aglomerate stațiunii

Plajele de pe litoral sunt pline de familii cu copii, în minivacanța de Rusalii. Care sunt cele mai aglomerate stațiunii
Foto: Captură video

70.000 de români sunt așteptați să își petreacă minivacanța de 1 iunie și Rusalii pe litoralul românesc. După numărul rezervărilor, stațiunile Mamaia și Eforie vor fi cele mai aglomerate.

Drumul spre mare este aglomerat

Primii turiștii au sosit dis-de-dimineață la mare, pentru a fi siguri că nu vor petrece jumătate de zi în trafic. Plajele sunt pline de familii cu copii de toate vârstele și au parte de o vreme foarte frumoasă, cu 24 de grade Celsius, iar apa mării este potrivită pentru o baie, având 18 grade Celsius, potrivit Știrilor Pro Tv.
Autoritățile spun că minim 70.000 de turiști vor veni la mare în această minivacanță, iar cei mai mulți au optat pentru Mamaia și Eforie Sud și Nord. Traficul este aglomerat spre sudul litoralului. Un drum care în mod normal poate fi parcurs în 40 de minute, acum se va parcurge în două ore.

Taxa de pod de la Fetești, suspendată

Autostrada Soarelui este supravegheată chiar și din elicopter pentru a ajuta la fluidizarea traficului. Începând de joi, taxa de la Fetești va fi eliminată până la finalizarea lucrărilor de pe Brațul Borcea. Autoritățile recomandă șoferilor drumul vechi.
Taxa de pod de la Fetești va fi suspendată în această vară. De la 1 iunie, bariera de la casa unde se poate plăti numerar va fi ridicată în permanență, plus altele trei cu plata electronică. Autoritățile speră că eliminarea taxei va duce la fluidizarea traficului.
Circulația este restricționată pe A2 între Fetești și Cernavodă, pentru că sensul de circulație Constanța-Cernavodă este închis.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`