Plaja din România unde sunt oferite umbrele gratuit. Unde se află și de ce este aleasă de turiști

Plaja din România unde sunt oferite umbrele gratuit. Unde se află și de ce este aleasă de turiști
Foto simbol: Pixabay

Zeci de mii de turiști au plecat în această vară pe litoralul românesc, unde și-au petrecut vacanța. Totuși, puțini dintre ei știu de existența unei plaje unde turiștii pot beneficia de umbrele gratuit.

Ce trebuie să faci pentru a primi umbrelă gratuit pe plajă

În România există o plajă unde turiștii pot să primească umbrelă gratis, însă dacă vin cu propriul cearceaf sau prosop de plajă. Este vorba despre Cap Aurora, o stațiune între Jupiter și Venus. Pe vremuri, aceasta era preferată de români, însă pe parcursul anilor și-a pierdut din renume. Totuși, aceste umbrele aparțin unui hotel al armatei, iar turiștii trebuie să fie cazați acolo pentru a beneficia de ele, potrivit click.ro. 

Totuși, stațiunea a fost readusă în atenția publică datorită priveliștii superbe, a prețurilor mici, cât și faptul că a fost reabilitată. „Aici e singurul loc de pe litoral unde umbrelele astea sunt gratis, este incredibil. Vii, îți pui prosopul și stai aici. (…) Să fie ăsta cel mai tare loc de pe litoral?”, a explicat Silviu Petrescu într-un videoclip postat pe youtube.

De ce este potrivită pentru o vacanță liniștită

Deși stațiunea este mică, oferă atât o plajă sălbatică, cât și mai multe piscine cu vedere la mare. Faleza este, de asemenea, destul de mare, iar turiștii pot explora și alte stațiuni conectate.

Aceasta este foarte liniștită, fiind o destinație perfectă pentru familii. Un alt plus este că în Cap Aurora vom găsi și multe locuri de joacă pentru cei mici, iar plajele sunt foarte spațioase.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`