Plácido Domingo a anunțat că este infectat cu noul coronavirus. „Familia mea și cu mine ne-am izolat și vom râmâne în izolare pentru cât timp va fi necesar”

Plácido Domingo a anunțat că este infectat cu noul coronavirus. „Familia mea și cu mine ne-am izolat și vom râmâne în izolare pentru cât timp va fi necesar”
sursa Foto: Facebook

Plácido Domingo a anunțat că este infectat cu noul coronavirus.

Tenorul asigură, printr-o postare pe Facebook, că rămâne izolat după ce a contractat boala.

Plácido Domingo a făcut public, prin intermediul rețelelor sociale, că a fost testat pozitiv pentru coronavirus.„Simt că este obligația mea morală”, a scris tenorul.

„Familia mea și cu mine ne-am izolați și vom râmâne în izolare pentru cât timp va fi necesar din punct de vedere medical”, a adăugat acesta.

După cum chiar acesta a explicat, Plácido Domingo avea febră și tuse și asta a fost ceea ce l-a făcut să-și facă testul pentru coronavirus. „Vă rog pe toți să fiți extrem de atenți, urmâmd regulile de bază ale spălatului pe mâini frecvent, menținându-vă măcar la doi metri distanță de ceilalți, fâcând tot ce puteți pentru a opri răspândirea virusului și, mai presus de toate, stați în casă dacă este posibil”, a mai scris acesta.

Plácido Domingo a anunțat că este infectat cu noul coronavirus. „Familia mea și cu mine ne-am izolați și vom râmâne în izolare pentru cât timp va fi necesar”

Tenorul concluzionează solicitând cetățenilor să colaboreze pentru a combate pandemia.

„Împreună putem combate acest virus și opri actuala criză globală, astfel încât să ne putem întoarce la viața noastră de zi cu zi cât mai curând posibil.Respectați instrucțiunile și reglementările administrației locale pentru a vă proteja nu numai pe dvs., ci și întreaga noastră comunitate”, a afirmat acesta.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`