Pheonix Mecano, o mie de concedieri la nivel global. Concernul elvețian are o fabrică și în România, la Sibiu, cu peste 300 de angajați

Pheonix Mecano, o mie de concedieri la nivel global. Concernul elvețian are o fabrică și în România, la Sibiu, cu peste 300 de angajați

Pheonix Macao, concernul elvețian prezent și în România, prin fabrica de mase plastice a anunțat miercuri că va face circa o mie de concedieri pentru a restabili profitabilitatea afacerii, potrivit publicației Neue Zurcher Zeitung preluat de g4media.ro.

DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ! METODA PRIN CARE MIHAI CONSTANTINESCU VA FI SCOS DIN COMĂ, DE CĂTRE MEDICI. NU E GLUMĂ!

Totuși, singurele țări vizate de concedieri par să fie Germania și China, în timp ce despre Elveția oficialul companiei a spus că nu va fi afectată. CEO-ul Rochus Kobler nu a menționat România printre țările în care grupul industrial va face concedieri. Motivul acestei inițiative este reprezentat de problemele financiare pe care le înregistrează concernul, în special ca urmare a războiului comercial dintre SUA și China.

ȘOC ȘI GROAZĂ ÎN SHOWBIZ! ANDREEA MARIN, IMAGINI DE COȘMAR! A INTRAT ÎN DEPRESIE ȘI S-A GÂNDIT CHIAR LA SINUCIDERE (GALERIE FOTO)

Pheonix Macao este un producător de de componente electrice și mecanice pentru diverse industrii, printre care și cea auto. În România, Phoenix Mecano deține la Sibiu o fabrică de produse materiale plastice, destinate în special industriei electrotehnice. Potrivit Turnul Sfatului, la fabrica din Sibiu lucrau în 2018 peste 300 de angajați, iar compania a avut o cifră de afaceri de 128 milioane lei.

NUNTA ANULUI ÎN SHOWBIZ! DANI OȚIL A FOST DAT DE GOL ÎN DIRECT! ESTE VORBA DESPRE CELEBRA… (GALERIE FOTO)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`