Petroșani: Polițistul care a provocat un accident rutier și a abandonat victima a fost arestat

Petroșani: Polițistul care a provocat un accident rutier și a abandonat victima a fost arestat
Foto: bistritaonline.ro

Polițistul care a provocat un accident de circulație în luna mai, când a intrat cu mașina într-o autoutilitară și apoi a fugit, abandonându-și autoturismul și pasagerul care se afla în el, a fost arestat vineri. Pasagerul a fost grav rănit în urma accidentului, fiind transportat în stare gravă la spital.

Purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Petroşani, Dumitru Ilinca, a declarat pentru Mediafax că poliţistul Gabriel Ciocârlie a fost prezentat, vineri, acestei instanţe cu propunerea de arestare preventivă, fiind emis pe numele lui un mandat de arestare pentru 29 de zile.

Gabriel Ciocârlie lucra la Biroul de Ordine Publică a Poliţiei municipiului Petroşani în momentul producerii accidentului, dar și-a dat demisia când a fost reținut. El este acuzat de vătămare corporală gravă, părăsirea locului accidentului şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, el având o alcoolemie de aproximativ 1,20 la mie când I s-au prelevat probele biologice, la câteva ore după coliziune. Anchetatorii cred că în momentul producerii accidentului alcoolemia lui era de peste 2 la mie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`