Petrecere de pomină în Centrul Vechi. Zeci de tineri s-au distrat pe străzile din Capitală, uitând de regulile sanitare și de COVID-19 (VIDEO)

Petrecere de pomină în Centrul Vechi. Zeci de tineri s-au distrat pe străzile din Capitală, uitând de regulile sanitare și de COVID-19 (VIDEO)
FOTO: captură TV

O petrecere de pomină a avut loc în plină pandemie în Centrul Vechi al Capitalei. O mare de tineri s-a înghesuit pe străzi, cu muzică dată la maxim. Nimeni nu a respectat distanţarea fizică. Si nimeni nu a purtat masca. Petrecerea a avut loc, deşi Bucurestiul este unul dintre oraşele cu o creştere galopantă a numărului de cazuri COVID-19.

Centrul Vechi din Capitală a devenit neîncăpător pentru tinerii care au ignorat faptul că suntem în plină pandemie. Muzica a răsunat în aer liber şi s-a dansat fără să se mai ţină cont de distanţare. Ba chiar mai grav…tinerii nici măcar nu au purtat măşti de protecţie. Dar nici nu s-au bucurat de petrecere până la răsăritul soarelui pentru că autorităţile au intervenit, iar distracţia inconştienta a luat sfârşit.

„Colegii noștri din cadrul Serviciului Poliției Centru Vechi au fost, care se aflau în exercitarea atribuțiilro de serviciu au observat acest grup de persoane. Erau și la mese, dar se aflau și în picioare. I s-a atras atenția administratorului societatii comeciale care active în zona căruia se desfășura acest eventiment, iar ulterior a fost și sancționat contravențional cu amendă”, a explicat Diana Sarca, purtător de cuvând Poliția Capitalei.

Autoritățile continua verificările în centrul Capitalei

Si nu doar atat. Autorităţile continuă şi la ora aceasta ancheta pentru a putea găsi toţi vinovaţii.

Întâmplarea este cu atât mai gravă cu cât autorităţile au anunţaţ ieri 777 de cazuri noi. Capitala se apropie de pragul de 3 îmbolnăviri la mia de locuitori, adică este aproape de scenariul roșu. Acesta prevede închiderea școlilor, a cinematografelor, a teatrelor, dar şi a restaurantelor, inclusiv în Centrul Vechi, precum şi purtarea măştii în orice spaţiu deschis. Nici măcar anunţul făcut, tot ieri, de Poliţia Captalei, că vor exista ofiţeri îmbrăcaţi în civil care vor face controla, sau cele 6000 de amenzi date într-o singură zi nu le-au înfrânt tinerilor dorinţa de a ignora pandemia în mod, evident, inconştient.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
18:28 - Când trebuie să renunți la cauciucurile de vară și să le montezi pe cele de iarnă. Ce spune legea
18:26 - Panourile fotovoltaice pot produce cu 50% mai puțin dacă nu sunt întreținute corespunzător. Cum și când trebuie făcută mentenanța
18:13 - Diana Stoica (USR), după ce Curtea de Apel Iași a eliminat toate înregistrările din dosarul lui Buzatu: „Problema este că oamenii își pierd încrederea în acest proces. Cine a greșit trebuie să plătească” (VIDEO)
18:02 - Destinația de vacanță ideală pentru această toamnă. Se află în România și este cunoscută pentru peisajele frumoase
17:59 - Ialomițianu (PMP): Românii nu mai pot suporta noi creșteri de taxe / În continuare se fac angajări la stat, în ciuda promisiunilor PSD-PNL. Sunt comune care au mai mulți salariați decât locuitori (VIDEO)
17:54 - Doctoriță prinsă în flagrant de DNA în timp ce lua șpagă. Este șefă de secție la un spital din Caraș-Severin
17:48 - Catacombele Sibiului pot fi vizitate acum de către turiști. Cât trebuie să plătească o persoană
17:45 - Prejudiciu de aproape 100.000 de lei. Un dezvoltator imobiliar a păcălit mai multe persoane din Bistrița-Năsăud că le-ar construi case
17:37 - Marian Rasaliu (PSD), despre proiectul legislativ pentru pensiile militare: „Urmează ca în viitorul apropiat, în cel mai scurt timp, să intre la vot și să fie rezolvată chestiunea aceasta” (VIDEO)
17:36 - Alina Petre, despre reținerea fostului șef de la CS Rapid, cu care e în proces de divorț: „Mi-am făcut duș, m-am fardat, m-am îmbrăcat” / A fost căsătorită și cu fiul unui fost șef SRI