Petrecere cu lăutari la care participau 100 de persoane, spartă de polițiști. Petrecăreții au fost amendați cu 2.000 de lei fiecare

Petrecere cu lăutari la care participau 100 de persoane, spartă de polițiști. Petrecăreții au fost amendați cu 2.000 de lei fiecare

Încă o petrecere desfășurată ilegal, în contetul pandemiei, a fost oprită de polițiști. Incidentul a avut loc în Năvodari, într-o cafenea, unde aproimativ 100 de persoane participau la o petrecere, încălcâns astfel măsurile de protecție luate de autorități.

Participanții au fost amendați cu câte 2.000 de lei, iar administratorul societăţii comerciale cu 10.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, potrivit Agerpres.

Poliţiştii din Năvodari au fost sesizaţi, joi seara, cu privire la desfăşurarea unui eveniment privat cu lăutari, la o cafenea din Năvodari, la care participau mai multe persoane. Conform sursei citate, poliţiştii au constatat că este vorba despre un majorat, la eveniment participând 96 de persoane.

Toate au fost legitimate şi sancţionate contravenţional cu 2.000 de lei fiecare, evenimentul fiind întrerupt.

Totodată, a fost identificat şi sancţionat contravenţional administratorul societăţii comerciale, amenda dată acestuia fiind de 10.000 de lei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`