Peste 80 de percheziții în dosare de trafic de droguri. 150 de persoane, duse la audieri (VIDEO)

Peste 80 de percheziții în dosare de trafic de droguri. 150 de persoane, duse la audieri (VIDEO)

Peste 80 de percheziții au loc, miercuri dimineață, la indivizi suspectați de trafic de droguri de risc și mare risc. Mai bine de 150 de persoane vor fi duse la auderi, informează reporterul Gabriela Mihai, în cadrul Știrilor B1 TV prezentate de Luiza Cergan.

Percheziții în dosare de trafic de droguri

Polițiștii din cadrul structurilor de combatere a criminalității organizate și procurorii DIICOT efectuează 82 de percheziții domiciliare la suspecți de trafic de droguri. Peste 150 de persoane vor fi conduse la audieri.

Descinderile au loc în dosare instrumentate de DIICOT Alba, Cluj și Galați și Biroul Teritorial Sibiu și vizează comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și efectuarea de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile a avea efecte psihoactive, fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii.

Perchezițiile se desfășoară în colaborare cu polițiști din cadrul BCCO Alba-Iulia, Cluj-Napoca, Galați, Târgu Mureș, Oradea, Brașov, Timișoara, Sibiu, Satu-Mare, Harghita, Maramureș, Sălaj, Bistrița – Năsăud și Arad, și participă și jandarmi.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`