HALUCINANT! Peste 80 de elevi români plecați în tabere internaționale, abandonați de organizatori pe aeroporturile din Tokyo și Milano DIN CAUZA UNUI SCANDAL CONJUGAL. MAE intervine pentru repatrierea copiilor

HALUCINANT! Peste 80 de elevi români plecați în tabere internaționale, abandonați de organizatori pe aeroporturile din Tokyo și Milano DIN CAUZA UNUI SCANDAL CONJUGAL. MAE intervine pentru repatrierea copiilor

UPDATE: Ministerul Afacerilor Externe a anunțat că intervine pentru repatrierea elevilor.

Caz incredibil: Peste 80 de copii români, ce au plecat în tabere internaționale în Japonia și SUA, au fost abandonați de organizatori.

Elevii plecaseră prin Asociația Young Partners, condusă de Iulian Niculae Ghinoiu, profesor de geografie din Târgu Jiu, și de soția acestuia, Mihaela Ghinoiu.

După o ceartă între cei doi soți, bărbatul a fugit din cameră, iîn zorii zilei, spun părinții, potrivit Libertatea.

ANAMARIA PRODAN ȘI-A LĂSAT FANII MASCĂ! A FOST PRINSĂ APROAPE DEZBRĂCATATĂ ÎN DORMITOR: CU CE BĂRBAT ŞI-A FĂCUT DE CAP (GALERIE FOTO)

„Nimeni nu știe unde se află, e de negăsit, nici măcar soția lui nu mai poate da de el”, a mărturisit un părinte, al cărui copil a fost în tabăra din SUA, potrivit sursei citate.

În acest moment, o parte dintre copii se află pe aeroportul din Tokyo, iar cealaltă parte pe aeroportul din Milano.

BOMBĂ ÎN CAZUL ELODIA! SCHELETUL A FOST GĂSIT ÎN SFÂRȘIT! CE A PUTUT SĂ-I FACĂ CIOACĂ! (GALERIE FOTO)

Părinții caută disperați bilete de avion pentru a-și aduce copiii acasa.

Ministerul Facerilor Externe a luat act de această situație și intervine pentru repatrierea elevilor.

Centrala Ministerului Afacerilor Externe și Ambasada României la Tokyo au în atenție situația grupului de tineri aflat pe teritoriul Japoniei pentru desfășurarea unor activități culturale.

Încă de la semnalarea situației, reprezentanții misiunii diplomatice au efectuat, în regim de urgență, demersuri pe plan local în vederea obținerii de informații suplimentare cu privire la situația grupului de turiști.

Conform datelor preliminare, o parte a grupului s-a deplasat spre România, cu escală la Milano, Republica Italiană, beneficiind de asistență consulară din partea Consulatului General al României la Milano. Restul grupului urmează să se repatrieze în cursul zilei de 27 iunie 2019, fiind în contact cu misiunea diplomatică a României la Tokyo.

Ministerul Afacerilor Externe, Ambasada României la Tokyo și Consulatul General al României la Milano monitorizează cu prioritate situația, mențin legătura cu cele două grupuri de cetățeni români și cu o parte din membrii de familie ai acestora, acordând asistență consulară, în limita competențelor legale„, transmite MAE.

Asaltată de întrebările părinților, Asociația Young Partners a anunțaț, pe pagina de Facebook, că-și suspendă activitățile, apoi și-a închis pagina de Facebook, scrie Libertatea.

MIHAELA RĂDULESCU S-A DAT DE GOL! O PRACTICA ÎNAINTE SĂ AJUNGĂ CELEBRĂ! AȘA ÎȘI RACOLA CLIENȚII (GALERIE FOTO)

Asociația Young Partners activează din anul 2004, dar până acum nu au fost semnalate incidente. Mai mult, spun părinții, copiii îl îndrăgeau pe profesorul de geografie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră