Peste 50 de zboruri de repatriere au fost anunțate pe Aeroportul Otopeni

Peste 50 de zboruri de repatriere au fost anunțate pe Aeroportul Otopeni
Foto: Facebook / Bucharest Airports

Peste 50 de zboruri de repatriere au fost anunțate pe Aeroportul Henri Coandă din București. Acestea se vor desfășura în perioada 2-13 martie, după cum informează Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

Cele 50 de zboruri au ca destinație Atena, New Delhi, Cairo, Mumbai, Istanbul, Casablanca, Medina, Kuweit, Hindon, Lisabona, Amman şi Tbilisi, iar CNAB informează că programul se actualizează permanent, iar noi curse pot fi introduse, notează Agerpres. 

Peste 50 de zboruri de repatriere, anunțate pe Aeroportul Otopeni

Pentru ziua de miercuri, 2 martie 2022 pe Aeroportul Henri Coandă din București au fost programate 16 zboruri charter de repatriere pentru 3.079 de cetăţeni ai altor state care se aflau în Ucraina.

Patru companii aeriene indiene vor opera zboruri către New Delhi, Mumbai, Hindon şi Kuweit și vor transporta 1.486 de cetăţeni indieni.

Zone speciale de așteptare pentru refugiați, amenajate pe Aeroportul Otopeni

În aeroportul Otopeni au fost deja amenajate zone speciale pentru cetățenii care se vor îmbarca în zborurile de repatriere. Aceștia au la dispoziție un flux special destinat și o zonă dedicată efectuării controlului de frontieră.

Totodată, a fost constituit un punct de traducerii, pentru pasagerii care vin din Ucraina, cu scopul de a facilita și ușura comunicarea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`