GREVĂ LA KLM. Anunțul Ministerului de Externe: ‘Se vor ANULA zboruri’ – Ce trebuie să știe românii care și-au luat bilete la această companie aeriană

GREVĂ LA KLM. Anunțul Ministerului de Externe: 'Se vor ANULA zboruri' - Ce trebuie să știe românii care și-au luat bilete la această companie aeriană

Personalul de sol al companiei KLM – angajații care se ocupă de transportul bagajelor și alimentarea aeronavelor – va intra în grevă.

Greva va fi miercuri, între orele3:00 – 17:00, în Olanda, avertizează Ministerul afacerilor Externe (MAE).

Se vor anula zboruri, vor fi înregistrate întârzieri semnificative și timpi mai mari de așteptare la recuperarea bagajelor.

ADIO, MIOARA ROMAN! DIN PĂCATE A CEDAT! OANA ROMAN A FĂCUT ANUNȚUL ÎN LACRIMI

Se recomandă planificarea din timp a călătoriilor și consultarea paginilor web ale companiilor de transport: https://www.schiphol.nl/en ; https://www.klm.com/home/nl/en.

LACRIMI AMARE ÎN SHOWBIZ! OANA LIS A FĂCUT ANUNȚUL CUMPLIT! ‘VĂ ANUNȚ CU DURERE ÎN SUFLET…’

Cetățenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Haga: +31703541580, +31703228612, +31703319980, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență. De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă au la dispoziţie şi telefonul de permanență al misiunii diplomatice a României în Regatul Ţărilor de Jos: +31622823300 și telefonul de urgenţă al secţiei consulare: +31651596107.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`