Persoană lovită de fulger în Masivul Căpăţânii, recuperată de salvamontişti din Gorj şi Vâlcea

Persoană lovită de fulger în Masivul Căpăţânii, recuperată de salvamontişti din Gorj şi Vâlcea

O persoană lovită de un fulger în Masivul Căpăţânii a fost recuperată, joi, de salvamontişti din Gorj şi Vâlcea. Victima a fost preluată de un elicopter pentru a fi transportată la spital.

Echipe de salvamontiști din Gorj si Vâlcea au ajuns la locația în care se afla persoana lovita de fulger, au stabilizat-o și pregătit-o pentru transport cu ambulanta Salvamont Gorj către baza muntelui.

De asemenea, salvamontiștii gorjeni aflati in serviciul de tura operativa in baza Salvamont Rânca au intervenit în masivul Parang pentru recuperare a doua persoane epuizate și blocate intr-o zona de abrupt din Valea Romanului.

În masivul Piatra Craiului salvamontiștii argeșeni au solicitat un elicopter pentru a extrage cu troliul o persoana accidentată în zona Șaua Funduri .

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
07:47 - Furtuna Boris care a făcut prăpăd în România a afectat grav Polonia și Cehia: O persoană a murit și alte patru sunt date dispărute
07:36 - Peste 90% dintre gospodăriile rămase fără energie electrică din cauza inundațiilor au fost reconectate
07:25 - Premiile Emmy 2024: Cum s-a terminat duelul dintre Shogun și „Ursul/The Bear”. Lista completă a câștigătorilor Emmy 2024
23:54 - Rezultate loto, 15 septembrie. A fost câștigat marele premiu la Joker
23:36 - Focuri de armă în apropierea lui Donald Trump, la două luni de la tentativa de asasinat din Pennsylvania. Republicanul este în siguranță, spune echipa de campanie
23:09 - Ștefan Pălărie: Avem nevoie de un Președinte al poporului. Elena Lasconi nu este un om din sistem cum sunt ceilalți candidați / E singurul candidat care nu va desemna un premier PSD (VIDEO)
22:56 - Gabriel Zetea: Cele mai importante sunt alegerile parlamentare / Cel mai potrivit pentru Palatul Cotroceni este Marcel Ciolacu (VIDEO)
22:35 - A murit Valentin Samungi, fost campion mondial cu naționala României
22:25 - Alina Gorghiu: La nivel de performanță economică, în mandatul premierului Nicolae Ciucă s-a stat mult mai bine decât în cel al lui Marcel Ciolacu / Temele economice, esențiale pentru PNL (VIDEO)
21:59 - Alina Gorghiu: Nu e sănătos să lăsăm PSD să aibă toată puterea. Sănătos este să lăsăm un Președinte de dreapta, care știe ce înseamnă instituțiile europene, care are o carieră temeinică, un om foarte echilibrat (VIDEO)