Pericol de explozie la Ploiești: Cisternă încărcată cu GPL, răsturnată pe carosabil. Motorina din rezervor s-a scurs

Pericol de explozie la Ploiești: Cisternă încărcată cu GPL, răsturnată pe carosabil. Motorina din rezervor s-a scurs
Sursa Foto: Telegrama.ro

O cisternă care transporta GPL s-a răsturnat în orașul Ploiești, sâmbătă. Vehiculul s-a răsturnat pe o parte, fără avarii la compartimentul de transport GPL. Totuși, rezervorul de carburant al cisternei a suferit avarii și a dus la scurgeri de motorină pe carosabil. Potrivit telegrama.ro, în rezervor se aflau în jur de 400 l de motorină.

Șoferul cisternei a reușit să iasă în siguranță din cabină și primește asistență medicală la fața locului. Autocisterna a rupt un gard în urma impactului, iar ca urmare a acestui lucru o femeie în vârstă de aproximativ 73 ani a suferit un atac de panică, aceasta fiind de asemenea asistată medical. Pompierii au intervenit de urgență și asigură zona pe o arie de aproximativ 500 mp.

Potrivit informațiilor furnizate de ISU Prahova, incidentul a avut loc pe strada Mihai Bravu din Ploiești, în zona Liceului Nr. 7. La locul accidentului s-au deplasat două autospeciale de stingere, o descarcerare, autofreza și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Ploiești.

Echipajele de pompieri au izolat zona afectată, asigurând măsuri specifice pentru prevenirea izbucnirii unui incendiu.  Traficul în zonă este coordonat de către polițiștii rutieri pentru a preveni eventualele probleme de circulație.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`