Percheziții masive în Olt la persoane bănuite de camătă, şantaj, lovire sau alte violenţe şi contrabandă

Percheziții masive în Olt la persoane bănuite de camătă, şantaj, lovire sau alte violenţe şi contrabandă
Foto: Poliția Română / Facebook

Percheziții masive au fost desfășurate luni în județul Olt la persoane bănuite de activități infracționale. Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi ai Poliţiei Oraşului Corabia din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, fac luni dimineaţă 20 de percheziţii domiciliare, în oraşul Corabia şi municipiul Caracal, la persoane bănuite de camătă, şantaj, lovire sau alte violenţe şi contrabandă.

Potrivit polițiștilor, din 2016 şi până în prezent, mai multe persoane ar fi acordat sume de bani, cu dobândă, altor persoane, iar, dacă banii nu erau returnaţi, ar fi folosit violenţa sau şantajul împotriva acestora. De asemenea, vor fi puse în aplicare 5 mandate de aducere.

Percheziţiile sunt desfăşurate cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt, poliţiştilor din cadrul Serviciului Judeţean de Transporturi Olt, poliţiştilor de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Olt, jandarmilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt şi ai Grupării de Jandarmi Mobile Craiova.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:11 - Accident cu patru mașini pe cel mai aglomerat bulevard din București: Circulația rutieră se desfășoară pe o singură bandă
22:03 - O firmă din China scoate la vânzare bilete pentru o expediție în spațiu. Care este prețul pe care trebuie să îl plătească o persoană
22:02 - România face teste pentru producția proprie de stridii în Marea Neagră. Experimentul este desfășurat cu un specialist din Italia
22:02 - Ludovic Orban: Cine votează cu Simion la prezidențiale, de fapt, votează cu Ciolacu (VIDEO)
21:59 - Ludovic Orban, despre AUR: „Ăla nu este partid, ăla este, practic, o încropeală politică în care nu contează decât un singur om, care este antidemocrație, iar acel om n-are niciun istoric, n-a făcut nimic la viața lui” (VIDEO)
21:48 - Ludovic Orban, după ce liderul PNL i-a cerut lui Lasconi să se retragă: “Ciucă trebuie să țină ciocu’ mic. Și eu îi spun nea Ciucă, retrage-te pentru că te chinui degeaba. Distrugi și mai tare imaginea liberalismului” (VIDEO)
21:36 - Elon Musk pregătește mașini electrice mai ieftine pentru anul viitor
21:34 - Orban: Nu vi se pare ciudat că în afară de Ciolacu sunt atâția iepuri printre candidați? Geoană, fost PSD-ist, Cristi Diaconescu, fost PSD-ist, Ana Birchall, fostă PSD-istă, Ciucă, cel mai mare iepure, și iepurele adevărat – Simion (VIDEO)
21:31 - Expunerea la lumină, pe timp de noapte, poate avea efecte grave asupra organismului. Ce boli putem dezvolta din cauza poluării luminoase
21:16 - Care e suma uriașă pe care ar fi plătit-o Laura Crișan pentru asasinarea tatălui său