Percheziții la locuința unei judecătoare din Suceava. Se fac cercetări sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni de corupție

Percheziții la locuința unei judecătoare din Suceava. Se fac cercetări sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni de corupție
Sursa foto: Freepik.com

Un judecător din Suceava se află în cercetare sub suspiciunea săvârșirii unor infracțiuni de corupție, divulgare de informații nepublice și favorizare a făptuitorului.

Judecător din Suceava, cercetat pentru sprijinirea unor traficanți de droguri

Miercuri, procurorii de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a României au desfășurat numeroase percheziții domiciliare în județul Suceava. S-a efectuat o inspecție amănunțită a locuinței și biroului unui judecător de la Tribunalul Suceava.

Anchetată în cadrul acestui proces este Ana Maria Chirilă, magistrată în cadrul Secției Penale a Tribunalului Suceava. Mai mulți martori, precum și persoane suspectate în acest caz, au fost convocați la audieri.

În dosarul respectiv se desfășoară investigații cu privire la presupusa comitere a unor infracțiuni legate de corupție, divulgarea de informații confidențiale și favorizarea infractorilor, în legătură cu susținerea activităților ilegale desfășurate de traficanți de droguri din județul Suceava, conform Monitorul de Suceava.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`