Percheziții la Facultatea de Medicină Veterinară din București. Un cadru didactic ar fi fost prins în flagrant în timp ce lua mită

Percheziții la Facultatea de Medicină Veterinară din București. Un cadru didactic ar fi fost prins în flagrant în timp ce lua mită

Procurorii de la Parchetul General fac joi percheziții la sediul Facultății de Medicină Veterinară din București, informeazăAgerpres.

Verificările au loc într-un caz de corupție, un cadru didactic fiind prins în flagrant în timp ce lua 10.500 lei mită, bani pe care i-ar fi cerut de la studenți pentru a promova examenele.

Dosarul a fost deschis după denunțul unor studenți.

În acest caz este implicat și fiul profesorului, asistent universitar în cadrul facultății.

Potrivit unui comunicat de presă al Poliției Române, este vorba despre un dosar penal aflat pe rolul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție — Secția de urmărire penală și criminalistică, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de luare de mită, dare de mită, trafic de influență și respectiv cumpărare de influență.

La finalul perchezițiilor, la sediul Parchetului vor fi aduși la audieri atât profesorii bănuiți de săvârșirea infracțiunii de luare de mită, precum și zece studenți care au susținut examenul de restanță.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`