O nouă zi de căutări la locuinţa lui Gheorghe Dincă: Anchetatorii caută probe despre cealaltă victimă, Luiza Melencu (VIDEO)

O nouă zi de căutări la locuinţa lui Gheorghe Dincă: Anchetatorii caută probe despre cealaltă victimă, Luiza Melencu (VIDEO)

A mai trecut o zi de la răpirea şi uciderea Alexandrei Măceşanu, iar anchetatorii încă bâjbâie prin curtea lui Gheorghe Dincă. Potrivit unor surse apropiate anchetei, poliţiştii au ridicat din casă, dar şi din maşină, fire de păr lung şaten spre roşcat. De asemenea, s-ar fi găsit noi haine, pe care se aflau mai multe pete de sânge.

Anchetatorii continuă percheziţiile în curtea lui Gheorghe Dincă şi caută probe care să arate că Luiza Melencu, cealaltă presupusă victimă a suspectului, a fost ucisă de acesta.

Iar potrivit unor surse judiciare, în casa individului, dar şi maşina acestuia, au fost găsite ieri mai multe fire de păr şaten, dar şi mai multe haine cu urme de sânge pe ele.

Lovitura, dacă putem spune aşa, au dat-o procurorii cu ajutorul unei femei din Caracal care a descoperit nişte haine de damă pe marginea unui drum. Culmea este că hainele, spune femeia sunt de o săptămână acolo, dar nu le-a văzut nimeni. Cu atât mai mult cu cât în apropierea acelui drum, anchetatorii au periat un întreg lan de floarea soarelui, în care le spusese suspectul că ar fi aruncat telefonul Luizei.

La percheziţiile din casă a fost prezent şi Gheorghe Dincă, însă acesta nu a mai dat niciun detaliu despre ce ar fi făcut cu trupul Luizei după ce a ucis-o.

La finalul zilei de ieri a venit şi un comunicat de la DIICOT.

„Procurorii DIICOT – Structura centrală împreună cu polițiștii specializați din cadrul Poliției Române – delegați au continuat activitățile de cercetare în dosarul cauzei, între care și cele de la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe, în urma cărora au fost identificate și ridicate mai multe categorii de urme criminalistice, ce urmează a fi procesate.

Activitățile de cercetare și căutare în locuința, în dependințele, în autoturismul și în autoutilitara inculpatului nu au fost finalizate, urmând a fi continuate și în cursul zilelor următoare, în mod neîntrerupt, în prezenta inculpatului și a avocatului său.

Menționăm că activitățile de cercetare și căutare care nu presupun prezența inculpatului sunt încă în desfășurare.”, se arată în comunicatul DIICOT.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:29 - Dan Dungaciu: Maia Sandu are o șansă, în primul rând, bazată pe mobilizarea diasporei. Nu văd niciun candidat care, chiar dacă ar spune-o, i-ar da voturile / Trebuie să regândim radical strategia pentru 2025 (VIDEO)
22:05 - Florin Roman: Câciu mai bine s-ar ocupa de ministerul pe care s-a pus praful de când îl conduce. Să se apuce să-și caute gradul de absorbție, cu lupa, dacă altfel nu îl găsește
21:43 - Adrian Câciu, după declarațiile liderului PNL: „Ceaușescu s-a reîncarnat! Bolșevismul galben este pe val!” / „În aceeași oală cu Ciucă intră și Nicușor Dan, pretins de dreapta, practic un stângist din extrema progresistă”
21:23 - Jeremy Clarkson a suferit o operație „extrem de urgentă” la inimă. Regimul „oribil” pe care trebuie să îl țină: „Care e rostul?”
21:00 - Un șofer băut și drogat a mers cu mașina pe trotuar în Constanța
20:39 - O tânără a intrat cu mașina în zidul unei clădiri. Cinci persoane rănite
20:17 - Hezbollah „condamnă cu fermitate agresiunea sionistă” împotriva Iranului și acuză SUA că „poartă responsabilitatea deplină pentru masacrele, tragediile și durerea” provocate de Israel
19:55 - Marcel Ciolacu: Ne-am ales cu foarte multe după mandatul lui Iohannis, avem trei găuri (VIDEO)
19:34 - România, învinsă categoric de Elveția la Trofeul Carpați. Joc modest al „tricolorelor” în fața unei naționale mult mai slab cotate
19:09 - Două tinere au căzut cu mașina în râu. Cum s-a produs accidentul