Pentru ce a fost reclamat la poliție un român din Germania de către un vecin de aceeași naționalitate. „Nu durează 10-15 minute și mă trezesc cu poliția la ușă”

Pentru ce a fost reclamat la poliție un român din Germania de către un vecin de aceeași naționalitate. „Nu durează 10-15 minute și mă trezesc cu poliția la ușă”
Sursă foto: Pixabay

Un român stabilit în Germania a povestit pe TikTok cum a fost reclamat la poliție de vecinii săi, de aceeași naționalitate ca el, dintr-un motiv șocant. Filmulețul a stârnit controverse în rândul utilizatorilor.

Bărbatul și-a povestit experiența pe TikTok

Românul stabilit în Germania a povestit experiența sa neplăcută cu vecinii săi, care l-au reclamat la poliție. Acesta susține că lucrează în tura de noapte și că este nevoit să plece în fiecare seară spre muncă la ora 03:00 dimineața, fapt care i-a deranjat pe vecini, potrivit observatornews.ro. 

Bărbatul s-a trezit cu poliția la ușă într-o zi, după ce vecinii săi au sunat la autorități și au spus că acesta îi deranjează cu farurile de la mașină.

„Hai să vedeți ce înseamnă să ai vecini români în străinătate. Să vă povestesc ce am pățit eu azi dimineață, pe la ora 10. Ca să vă spun povestea pe scurt: în urmă cu vreo 3 săptămâni sau o lună de zile, s-a mutat aici, lângă mine, o familie de români. Vecini. Eu mă duc în fiecare dimineață, de obicei, la muncă, pe la ora 3, jumate, 4. Depinde, dar oricum mă duc foarte dimineața. Și nu mi-am prea făcut eu așa de lucru cu ei. Dacă îi întâlneam, ziceam ‘salut’ sau ‘Bună ziua’ și cam atât. Azi noapte, pe la vreo 3 jumate, mă duc la lucru. Și la 10 și ceva vin în pauză acasă. Mă pun să mănânc și… nu știu, nu durează 10-15 minute și mă trezesc cu poliția la ușă.

Poliția germană. Vine, sună la ușă. Bună ziua! Bună ziua! Vine oamenii ăștia la mine și zic: ‘Uite, vecinii tăi te-au reclamat că tu, noaptea pe la 3, pornești mașina și le bagi farurile în geam și trezești din somn și ei nu pot să doarmă că tu, noaptea la 3, dai ture cu mașina pe aici'”, povestește românul.

Românul le-a explicat polițiștilor care a fost situația reală: „Păi stați așa, domnule, că nu-i așa. Eu nu dau ture cu mașina prin curte, că așa vreau eu, să dau ture cu mașina. Eu mă trezesc și mă duc la muncă. La ora aia trebuie să plec la muncă. Că îi deranjează pe ei că pornesc mașina și le bat farurile în geam. Ce pot să fac eu? Ce pot să fac eu, dacă aia-i locul de muncă? După care vine și vecina. Vecinul nu a ieșit, numai ea. Vine cu o gură în cer și una în pământ. ‘Că e bătaie de joc, că pornești mașina, că ne bați farurile în geam, că noi nu putem să dormim din cauza ta. Ce ai, măi, femeie, ești nebună la cap? Dacă atunci mă duc la muncă, ce vrei să fac?'”, a continuat să povestească tânărul.

Povestea lui a devenit virală pe TikTok

Bărbatul a povestit că nu a fost sancționat pentru că nu a făcut nicio ilegalitate.

„Bineînțeles, nu au avut ce să-mi facă poliția, pentru că nu am făcut absolut nimic ilegal. Eu la ora aia mă trezesc și mă duc la muncă. Nu am ce să fac. Sunt nevoit să plec la ora aia, nu că aș vrea eu să plec așa de nebun. I-am spus că dacă nu-i convine, să-și zidească geamul, să nu mai vadă nimic. Să-și zidească geamul cu cărămidă, cu BCA, cu ce-o vrea ea. Și acum eu vă întreb pe voi: E normal ca femeia asta să sune la poliție, să poarte poliția degeaba pe aici, că eu mă trezesc noaptea la 3 și bag farurile în geam, ca să nu poată ea să doarmă? Păi dacă omul ăla se duce la ora 3 la muncă, la 4, când se duce, păi ce vrei să facă, frate, să nu pornească mașina, să se ducă pe jos, că tu la ora aia dormi?”, mai spune tânărul.

Clipul său, care durează două minute, a strâns într-o singură zi doar 1,2 milioane de vizualizări.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
17:40 - Câți ani ar putea să stea după gratii individul care a dat foc unei clădiri de la Palatul Parlamentului. Ce a declarat Poliția
17:39 - Daniel Buda (PNL): Promisiunile lui Ciolacu de a obține un post relevant economic s-au dovedit doar vorbe goale. Este cel mai slab portofoliu pe care l-a avut România în Comisia Europeană
17:29 - Suma alocată de Patriarhia Română pentru persoanele afectate de inundații. A fost anunțată și o colectă pentru ajutorarea sinistraților
17:28 - Administrația Prezidențială, reacție după apariția unor informații privind o posibilă candidatură a lui Klaus Iohannis, la Senat, pe listele PNL: Președintele își va încheia mandatul la termen și nu intenționează să demisioneze din funcție
17:20 - Comisia Europeană recomandă noi măsuri statelor membre UE. Fumatul și vapatul ar putea fi interzise
17:20 - Marius Militaru (Jandarmerie): E o chestiune de timp până va fi prins bărbatul care provocat incendiul de la Parlament. El nu a pătruns în zona de securitate din clădire (VIDEO)
17:11 - Sute de membri Hezbollah răniți în Liban după ce le-au explodat pagerele. E „cea mai mare breșă de securitate” după izbucnirea războiului cu Israel (surse Reuters)
17:08 - Un expert în pensii a explicat ce trebuie să facă un pensionar dacă s-a reangajat, între timp: „E o aiureală” (VIDEO)
17:01 - Ce au decis magistrații în cazul Danei Marijuana? Artista a primit vestea cu zâmbetul pe buze
17:00 - Minerii amenință cu proteste din cauza Legii pensiilor: „Solicităm partidelor politice eliminarea articolelor care creează discriminare”