Pensule pentru unghii – Tips and Tricks în alegerea și întreținerea lor

Pensule pentru unghii – Tips and Tricks în alegerea și întreținerea lor

În domeniul beauty se pune foarte mare accent pe ustensilele cu care se lucrează, nu doar pe produse, așa că, nici partea de manichiură nu este ocolită, pentru că trebuie să deții pensule pentru unghii profesionale, pentru ca rezultatul să fie spetaculos, iar clienta să revină de fiecare dată la tine!

Orice aplicație pe care o execută tehnicianul, 50% ține de priceperea sa, 30% de calitatea produsului și 20% de tipul pensulei cu care se lucrează. Din acest motiv, este important să se știe care sunt produsele de ajutor, cum se folosesc, și cum se întrețin corect.

Contează foarte mult și ce mediu de lucru vede clienta ta: pensule întreţinute, aşezate una lângă alta într-un suport de pensule, sau instrumente de lucru care se murdăresc puse pe masă, în praf şi sunt lipicioase. De aceea, sfatul nostru este le cureți după fiecare folosire! Vei fi apreciată pentru profesionalismul tău iar produsele vor avea o durată de ”viață” mai mare, astfel că economișesti bani, iar sentimentul de eşec nu va exista.

Pentru început, iată ce tipuri de pensule pentru manichiură trebuie să adaugi în trusa ta profesională!

Dacă practici modelul cu gel UV, vei avea nevoie de pensule pentru unghii din păr natural sau un mix, și îți recomandăm să achizitionezi modele diferite: una pentru culoare, una pentru sclipici și una pentru gelul transparent. In cazul pensulelor pentru gel din păr artificial, alegerea se face pe baza lungimii, grosimii și durității părului.

Acestea trebuie să fie curăţate cu şerveţele din microfibră, iar la final să fie protejate de un capac, nu au voie să le atingă razele soarelui, ai grijă ca nici lumina razelor să nu pătrundă pe masa de lucru și ține-le deoparte şi de lumina lămpilor UV şi cu LED.

Pentru unghii acryl ai nevoie de pensule unghii de diferite mărimi, de cea mai bună calitate, confecționate din păr natural. Cu cât pensula este mai mare și are părul mai lung, cu atât vei folosi mai mult produs. Acestea se vor curăța cu o soluție specială, îmbunătățită cu uleiuri. Cu pensula de decor procedează la fel, apoi depozitează-le vertical, cu firele de păr în jos. Niciodată să nu le depozitezi vertical cu firele de păr în sus, deoarece liquid-ul se scurge înapoi în tija metalică care ţine firele de păr ale pensulei, urmând ca după înmuierea în liquid se va scurge o culoare gălbuie!

Pe site-ul nostru găsești o varietate de pensule pentru manichiură: cu mâner de lemn, de plastic, de metal, cu capac sau fără capac, cu peri diferite, forme multiple,  individuale sau seturi.

Atâta timp cât le ferești de praf, de razele soarelui și nu le depozitezi lângă lămpile UV, le cureți după fiecare utilizare cu produsele potrivite, apoi le așezi în suportul creat special pentru ele, atunci te vei bucura de ele o perioadă destul de mare, iar modelele create pe unghii vor fi admirate de multe persoane!

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:48 - Cum arată programul prezidențial al lui Nicolae Ciucă: „Este expresia unei noi viziuni de dreapta pentru România viitorului” (VIDEO)
20:45 - Riscurile la care ne expunem atunci când aruncăm medicamente expirate la gunoi. Un spital din Timișoara a găsit o soluție
20:43 - Nicolae Ciucă, la lansarea programului său electoral: „În România pe care o vom construi împreună, legea va fi mai presus de orice interes. Procesele nu mai trebuie să dureze ani de zile”
20:36 - 12 maşini incendiate şi doi oameni înjungiaţi în Lisabona, după ce oamenii au ieșit să protesteze din cauza unui caz de brutalitate a poliției
20:32 - Nicolae Ciucă: “Aceasta este miza programului meu / Voi fi un președinte care muncește, aproape de oameni și comunități. Voi fi prezent în viața orașelor și comunelor, inclusiv a sectoarelor” (VIDEO)
20:23 - Indignare, după ce Joe Biden a spus că Donald Trump ar trebui închis. Președintele SUA și-a corectat apoi declarația
20:20 - Ministrul Bogdan Ivan (PSD): Săracul domn Ciucă… Ultimele sale declarații parcă sunt din categoria emisiunii „Copiii spun lucruri trăsnite” (VIDEO)
20:18 - Ce gest deplasat a făcut Alina Ceușan într-o sală de teatru. Celebra influenceriță, criticată dur. Oana Pellea: „O rușine”
20:10 - O româncă a obținut zeci de mii de euro, după ce și-a păcălit iubitul italian să-și vândă casa. Ce a decis femeia să facă cu banii
19:54 - Ce a făcut Smaranda, fiica lui Codin Maticiuc, la nunta lui Theo Rose, în momentul în care s-a plictisit. Actorul s-a amuzat copios