Pecheziţii informatice în dosarul „profesorului de genii’, Lajos Kristof, acuzat că a violat un copil de 14 ani

Pecheziţii informatice în dosarul „profesorului de genii’, Lajos Kristof, acuzat că a violat un copil de 14 ani

Procurorii au efectuat o percheziţie informatică în cazul „profesorului de genii”, Lajos Krristof, acuzat că a violat un copil de 14 ani. Potrivit avocatului Adrian Cuculis, joi dimineață, a avut loc percheziţia informatică în cazul „profesorului de genii’, prins în flagrant în timp ce viola un minor, cercetat în stare de arest preventiv.

Percheziții informatice la Lajos Krristof

„Percheziţia vizează obţinerea de date de pe dispozitivul minorului-victimă. De asemenea, mama a reclamat şi faptul că alte trei dispozitive „confiscate„ de la copiii ei şi despre care a anunţat Poliţia că le are în posesie nu au fost ridicate nici măcar acum, deşi mai mulţi dintre copiii familiei au intrat în contact cu Lajos, trăind cumva în „controlul lui”, a anunţat Adrian Cuculis, avocatul familiei minorului.

Percheziţia vizează obţinerea de date de pe dispozitivul minorului-victimă. De asemenea, mama a reclamat şi faptul că alte trei dispozitive „confiscate„ de la copiii ei şi despre care a anunţat Poliţia că le are în posesie nu au fost ridicate nici măcar acum, deşi mai mulţi dintre copiii familiei au intrat în contact cu Lajos, trăind cumva în „controlul lui”, a anunţat Adrian Cuculis, avocatul familiei minorului.

Kristof Lajos, cunoscut drept „antrenorul de genii” pentru că descoperea şi pregătea copiii cu abilităţi speciale în mediile defavorizate, a fost prins în flagrant delict, pe 20 iulie, în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu un minor, într-un apartament din sectorul 4 al Capitalei. În vârstă de 39 de ani, bărbatul, orfan crescut în centrele Protecției Copilului, este din Reghin, Mureș, iar presa a relatat despre numeroasele premii internaționale pentru inovație în educație pe care acesta le-a primit.

Din cercetările şi verificările efectuate în cauză a rezultat că Kristof Lajos l-ar fi ademenit pe minorul de 14 ani, cu scopul de a întreţine raporturi intime, prin oferirea unor sume de bani ori promiterea altor beneficii”, se arată în comunicat transmis de Poliţia Capitalei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)
19:50 - Tomac: Avem o degradare destul de serioasă a democrației în România și tăcerea Comisiei Europene, altădată foarte vocală, e extrem de suspectă și nemulțumitoare (VIDEO)
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)
19:16 - Diana Stoica (USR), despre modificarea legislativă care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat: Iohannis o ia pe urmele lui Iliescu. Asta e o lege dată cu dedicație pentru un singur om (VIDEO)
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”
18:37 - Atenție! Ce ajutor de încălzire va primi un pensionar care avea o pensie de 2050 de lei înainte de recalculare