Pe ce a plătit 92 de lei un turist la Târgul de Crăciun din București: „Au niște prețuri nesimțite” (VIDEO)

Pe ce a plătit 92 de lei un turist la Târgul de Crăciun din București: „Au niște prețuri nesimțite” (VIDEO)

Un tânăr a generat un val de reacții pe platformele de socializare după ce a împărtășit un clip video pe TikTok, în care arată pe ce a cheltuit suma de 92 de lei la Târgul de Crăciun desfășurat în hala Laminorul din Sectorul 3.

Pe ce a plătit un turist 92 de lei la Târgul de Crăciun din București

Clipul video a devenit rapid viral, atrăgând peste 7000 de aprecieri și sute de comentarii din partea utilizatorilor online. În cea mai mare parte, aceștia și-au exprimat nemulțumirea față de prețurile considerate excesive ale produselor comercializate în cadrul târgului.

Tânărul a împărtășit cu urmăritorii săi că a cheltuit 92 de lei pentru o frigăruie, un cârnăcior, o porție de trei mici cu muștar, o pită și un suc. Cu toate acestea, dezamăgirea a fost evidentă în rândul oamenilor, deoarece suma finală a părut neașteptat de mare. Comentariile reflectau surprinderea și, în unele cazuri, nemulțumirea față de costurile aparent exagerate ale acestei achiziții aparent simple, scrie Romaniatv.

@thatandu #oguritamica #food #romania #mancare #mancaciosul ♬ sunet original – Andu

„Au niște prețuri nesimțite la toate târgurile”

Un utilizator a comparat prețurile micilor la Târgul de Crăciun din Hala Laminor cu cele de la Obor, sugerând că preferă să mănânce mici de la Obor. Alți internauți au spus că organizatorii cer tarife mari pentru standuri, influențând astfel prețurile produselor.

„Organizatorii au cerut de la 10.000 de euro în sus pentru un stand acolo, deci prețurile mari vin de la sine”, a comentat cineva.

„Foarte mult! Au niște prețuri nesimțite la toate târgurile”, este de părere un urmăritor.

O altă persoană afirmă că tariful este rezonabil, comparativ cu prețurile practicate la evenimentul similar din Craiova: „În Craiova, cu 90 lei, iei doar cârnatul, o porție de cartofi și o lipie”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)
19:16 - Diana Stoica (USR), despre modificarea legislativă care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat: Iohannis o ia pe urmele lui Iliescu. Asta e o lege dată cu dedicație pentru un singur om (VIDEO)
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”
18:37 - Atenție! Ce ajutor de încălzire va primi un pensionar care avea o pensie de 2050 de lei înainte de recalculare
18:31 - La ce trebuie să avem grijă când citim indicațiile de spălat și călcat de pe haine? Cinci simboluri la care trebuie să fim atenți
18:29 - Ghiță Ciobanul, după ce Regele Charles a anunțat că angajează cioban pentru cele 2.000 de oi ale sale: „Am și eu oi câte are regele. M-am uitat de bani, dar nu scrie în anunț. Meseriași nu mai găsești nici la noi”
17:59 - Stare de alertă în Budapesta, după ce Dunărea a ieșit din matcă și continuă să crească. Mii de persoane participă la activitatea de apărare (GALERIE FOTO)