Patru tineri răniți grav în urma unui accident pe DN 65. Doi dintre ei se află în comă profundă

Patru tineri răniți grav în urma unui accident pe DN 65. Doi dintre ei se află în comă profundă
Foto: evz.ro

Patru adolescenți, cu vârste de 19 și 20 de ani, au fost grav răniți, sâmbătă, după ce mașina în care se aflau a intrat într-un mal de pământ pe DN 65 Craiova – Slatina, județul Olt. Doi dintre pasageri sunt în comă profundă, notează Mediafax.

Accidentul s-a produs în jurul orei 07:00, când șoferul unui autoturism Daewoo Nubira nu a păstrat distanța corespunzătoare în momentul în care se angaja într-o manevră de depășire și a acroșat un alt autoturism.

“Șoferul, în vârstă de 19 ani, din Slatina, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat într-un mal de pământ. În urma impactului, a rezultat rănirea șoferului și a pasagerilor”, a declarat comisarul Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Urgență, citată de sursa precizată.

La fața locului s-au deplasat două ambulanțe și o mașina de la descarcerare. Șoferul și un pasager sunt în comă profundă, iar alți doi au suferit o comoție cerebrală.

Potrivit autorităților, șoferul a fost internat la Unitatea de primiri urgențe pentru îngrijiri medicale a Spitalului Județean de Urgență Slatina, iar pasagerul care se află în comă profundă a fost transportat la Spitalul Clinic Județean din Craiova.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`