Patru persoane au fost rănite și alte trei au murit, după un grav accident rutier în județul Timiș

Patru persoane au fost rănite și alte trei au murit, după un grav accident rutier în județul Timiș
Accident rutier cu trei morți și patru persoane rănite, în județul Timiș / Foto: Tion.ro

Trei persoane au murit și alte patru au fost rănite, după un accident grav ce a avut loc la intrarea în localitatea Albina, județul Timiș.

Accidentul a avut loc pe DJ 592, la intrare în localitatea Albina. Potrivit Tion.ro, în accident au fost implicate patru autoturisme și un TIR.

Medicii SMURD și echipajele de la SAJ Timiș au intervenit la fața locului, însă din păcate doi bărbați și o femeie nu au mai putut fi salvați.

Grav accident în Timiș, trei persoane au murit și alte patru au fost rănite

Potrivit sursei citate mai sus, accidentul s-a produs după ce șoferul TIR-ului ar fi încercat să ocolească un autoturism ce era oprit pe marginea drumului.

Azi, în jurul orei 13:15 pe DJ 591, la intersecție cu localitatea Albina s-a produs un accident rutier grav în care au fost implicate 4 autoturisme și un autocamion, accident soldat cu decesul a 3 persoane și rănirea a 2 persoane.

Din primele verificări, rezultă ca șoferul, un bărbat de 54 de ani, care conducea un autocamion dinspre Timișoara înspre Buziaș a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa din sensul opus de mers, ulterior alte trei autoturisme intrând în coliziune cu autoturismul acroșat de către autocamion.

În urma impactului 3 persoane au decedat ( conducătorii primelor doua autoturisme și o femeie pasager în al doilea autoturism) și alte două persoane au fost rănite (bărbat și femeie). Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infractiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, pentru a stabili toate cauzele și împrejurărilor producerii accidentului”, a transmis IPJ Timiș, potrivit Tion.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`