Patru copii răniți într-un parc de distracții din Hunedoara. Cablul unei tiroliene s-a rupt

Patru copii răniți într-un parc de distracții din Hunedoara. Cablul unei tiroliene s-a rupt
Foto: Facebook

Două fete și doi băieți sunt răniți, după ce cablul unei tiroliene pe care se aflau s-a rupt, într-un parc de distracții din județul Hunedoara.

Copii la spital după distracția dintr-un parc

Copiii, cu vârsta cuprinsă între 7 și 11 ani, au suferit mai multe traumatisme după ce cablul tiroliene din parcul de distracții s-a rupt. Incidentul s-a petrecut în comuna Râu de Mori, iar minorii au căzut de la aproximativ 2,5 metri înălțime, conform știrileprotv.

„În parcul de distracţii Dinosaur World Transylvania, din comuna Râu de Mori, a avut loc un accident în urma căruia patru minori – doi băieţi şi două fete – au suferit traumatisme prin cădere de la înălţime. Din primele informaţii, s-a rupt cablul tirolienei iar cei patru copii au căzut de la o înălţime de 2-2,5 metri”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Lucian Morogan.

La fața locului s-au deplasat trei ambulanțe și un elicopter SMURD pentru a transporta victimele la spital. Băiatul de 7 ani a fost preluat de ecliopter și dus la spitalul Municipal Hunedoara, în timp ce ceilalți trei copii au fost luați de ambulanță și transportați la Spitalul Județean de Urgență Deva.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`