Patronul unui restaurant din Eforie Nord: „Angajații, mai importanți decât clienții” / Mesajul a devenit viral și pe Internet: „Patronii sunt de vină”

Patronul unui restaurant din Eforie Nord: „Angajații, mai importanți decât clienții” / Mesajul a devenit viral și pe Internet: „Patronii sunt de vină”
Foto simbol: Pixabay

În timpul sezonului estival, afacerile de pe litoralul românesc sunt în plină desfășurare. Eforie Nord, una dintre cele mai liniște stațiuni de la malul mării, a întâmpinat deja primii turiști care s-au bucurat de atmosfera de vară.

Turiștii din Eforie Nord nu au putut trece fără să ofere atenție unui afiș publicat de un patron al unui restaurant.

Afișul patronului din Eforie Nord i-a surprins pe mulți turiști

Indiferent de circumstanțe, litoralul românesc este asaltat de turiști în fiecare an. Dacă până acum tinerii căutau un job pe timpul verii, pentru a face rost de bani, anul acesta parcă lipsesc. Românii nu mai sunt la fel de interesați de job-urile sezoniere, motiv pentru care un patron din Eforie Nord a afișat un mesaj care uimit turiștii.

„Stimați clienți! Vă rugăm, să vă purtați frumos cu angajații noștri, sunt mai greu de găsit decât clienții”, scrie pe afișul de la intrarea în restaurant.

Afișul publicat de patronul din Eforie a devenit viral și pe Internet. Postarea publicată a strâns numeroase comentarii. Mulți dintre internauții de pe Internet sunt de părere că patronii restaurantelor sunt de vină pentru lipsa de personal, iar unii au rezonat cu mesajul patronului, potrivit stiripesurse.ro.

„Toți angajatorii se vaită că au nevoie de angajați și când îi au nu îi prețuiesc și îi tratează foarte prost”.

„Patronii sunt de vină, nu clienții. Își tratează angajații cu zero respect și apoi se miră când aceștia pleacă. Vor ca toată lumea să muncească mult pe cât mai puțini bani”.

„Are dreptate, unii clienți când merg la restaurant se cred regi și îi văd pe angajați ca pe sclavii lor. Mulți nu au deloc maniere și dau dovadă de un comportament oribil”.

„Așa e. Comportamentul unora când merg la restaurant lasă mult de dorit. Dau dovadă de zero respect și față de angajați și față de cei din jurul lor”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate la postarea respectivă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)