Patronul fermei cu sclavi din Argeș a fost plasat în arest la domiciliu

Patronul fermei cu sclavi din Argeș a fost plasat în arest la domiciliu
Sursa Foto: Flickr.com

Patronul fermei cu sclavi din Argeș a fost plasat în arest la domiciliu. Acesta este acuzat că a exploatat în condiții grele șapte tineri săraci sau fără familii. Povestea a ajuns în atenția autorităților când una dintre victime a reușit să evadeze și să informeze autoritățile.

Băieții, între care se afla și un minor, erau ținuți în condiții inumane: dormeau în frig, li se oferea doar pâine și apă, și erau puși să muncească neîncetat. Anchetatorii au descoperit că victimele erau adesea racolate din Gara de Nord din București și transportate la ferma de oi.

Procurorii DIICOT au organizat operațiuni de amploare pentru a destructura rețeaua implicată în acest caz de exploatare umană, efectuând descinderi în patru locații diferite. Acțiunile au avut ca rezultat salvarea victimelor și plasarea lor sub protecția statului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
11:36 - Marcel Ciolacu: Experții Comisiei au fost de acord că România are nevoie de șapte ani de investiții masive în economie. Există și un acord asupra ideii că dacă deficitul este mai mic decât investițiile suntem pe o traiectorie sănătoasă (VIDEO)
11:27 - TNF 2024: Companiile clasate pe primele 10 poziții oferă peste 1,3 milioane de locuri de muncă
11:17 - Nicușor Dan: Au fost rectificate cele 4 cărți funciare care atestă PMB calitatea de proprietar și administrator al întregii zone supraterane din Piața Unirii / 4 instituții s-au prefăcut că nu văd eroarea gravă din documente
11:11 - Bicarbonatul de sodiu, aliatul secret din baie. Reușește să îndepărteze mai multe feluri de murdărie
10:58 - Adrian Veștea: Ministerul Dezvoltării și-a îndeplinit toate jaloanele din cererea de plată numărul 3 / Vom intra într-o situație destul de critică. Soluționarea trebuie să se facă cât se poate de repede (VIDEO)
10:52 - Obiectele ciudate pe care românii le pun în sicriu. Cât costă cea mai ieftină înmormântare
10:38 - De ce s-au despărțit Mario Fresh și Alexia Eram? Dezvăluirile artistului: „Următoarea iubită va fi mai…”
10:25 - Mihai Tudose: Nu e vorba de un ping-pong, că la ping-pong trebuie să fie doi. Domnul Ciucă se joacă cu mingea la perete, dar să aibă grijă cum dă că îi vine mingea înapoi în cap (VIDEO)
10:17 - Kate Middleton a încălcat protocolul. Ce a făcut prințesa de Wales
10:05 - Ce regulă le-a impus Kate Middleton copiilor săi. Ce nu au voie să facă Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis